Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Интерес за Вардар каков таков сеуште има, но на секој му е јасно каде заглавува било каков обид.
Тетовче е директна релација до спонзорот,инаку најверојатно он ќе ја води Македонија на еуро, во спротива иде кај седло у динамо
Седло не е у Динамо, легендо. Доби нога уште пред месец - два.

O. K. Samo toa zapamtete... Tnka rabota ke bide. Inace moja prognoza deka Vardar ke zgasne ke se formira Nov subjekt so fuzija vo vtora liga. Da pocneme od pocetok skroz ne veruem

Со кого би се фузирале? Кадино? :D
Нема таква опција според мене, друго беше со Миравци, имаа тогаш целосен план за работа. Од тогаш Каме излапе со паметот, не може животот да си го среди, не па Вардар. Сака да дрпне некое евро, да му покријат долгови, да го заглави клубот да му плаќа во иднина.

Ja nezz sto e sledno u prikaznive .. mozda deka saudijski princ kje go kupi klubot :vozbud:
Toa e lugje , utre e finaleto na edna era narecena Vardar ..

Ja nezz sto e sledno u prikaznive .. mozda deka saudijski princ kje go kupi klubot :vozbud:
Toa e lugje , utre e finaleto na edna era narecena Vardar ..
Нигеријски принц. Ги има, спремни се парите да го купи клубот.
Ама поради короната трансакцијата оди споро.
Затоа, за да се убрзаат работите ќе мора сите да собереме пари, да му пратиме, за да се убрза работата.
100% легитимно.

Ае.
Автоматски споено мислење:

Ок, ќе споделам, само не ширете нека остане меѓу нас.

Трифун Костовски ќе го баталел Работнички, ќе влага у Вардар. :D
Хахах
Не пишувајте вакви работи, некој веќе го споделил на фб она со германските спонзори од пред малку, наррод се пали за џабе :icon_mrgr:

Наводно на Водно ќе се договорат новите газди.

od sigurni izvori kinezi go zimaat vardar, budzet ke bide 10 milioni ke se atakuva na liga evropa

Дојде времето на „сигурни извори“ муабети пак.. In other news, https://sport1.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/vasoski-go-menuva-vardar-so-akademija-pandev
Се надевам не е вистина, криминал е да го изгубиме Тетовче за пациентиве, ама никако не можам него да го кривам. Ако веќе оди, заслужува подобар ангажман, ама со оглед на квалитетот на лигата тешко изводливо е и тоа. Највеќе жал ми паѓа што никогаш не доби права прилика со сериозен состав и можност за квалификации во Европа, иако на 2 пати ги заслужуваше
glasinava se poklopuva so toa sto se slucuvase kaj pandevci poslednite nedeli bidejki trenerot trencovski ustvari si dade otkaz uste od poodamna, no prodolzi da raboti bidejki ne dogovorija nov trener. nisto cudno da sednale na masa so vasoski i zaradi toa da ne donele nov trener cekajki go za na zima. sekako samo nagagam, ama ima nekoja logika. baska goran pandev i vasoski kako sto znaeme dobro se poznavaat od reprezentacijata.

Опцијата „повторна“ фузија некако никој не ја споменува, а мислам дека е изгледно „решение“ (намеерно ставам наводници) од кризата.

Нема да ме чуди на крај формална фузија со Академија Пандев, а целата структура на Академија Пандев да се претопи во Беласица. Фузијата да биде само за да се изиграат долговите, а инфраструктурно да не се меша ништо меѓу клубовите. Па така сега да се случи ова што ти го викаш, да се присобере нешто за да се избегне на крај завршување на последните две места на табелата (што е доста изводливо и со моменталниот кадар).

Во државава се е можно, но потонување на Вардар во општинска лига искрено не ми е верно, па затоа ова би ми било многу пореално.
na strana toa kolku e pametno ili ne toa so fuziite, realno za goran pandev mnogu popametno ke bese da sorabotuvase so drug klub koga veke ne ja dobi belasica. glupost bese sto otvori nov klub vo strumica, vo tolkav grad dva kluba da imaat ambicija e preterano, nema dovolno ziteli ne samo vo belasica nego vo celiot region se sve pomalku.

kako sto rekov druga tema e filozofiranje za fuziite, no da go zafrknat sams i negovite puleni so toa sto bi se stvoril "nov" vardar i taka bez da platat nesto od dolgovite da im go "prezemat" klubot bi bila bas ubava shlakanica za site gluposti koi se slucuvaa poslednite godini so vardar. posle neka bankrotira pravniot subjekt koj go drzi sams, pa zdravje nekoj den oficijalno da ima samo eden vardar i da bide vo race na ljuge koi sakaat dobro da rabotat. daleku od idealno resenie, no podobro od golgotata koja momentalno se slucuva. btw toa bi bila i ubava shlakanica za pinda/ljugeto koi momentalno ja drzat belasica i ne znaat kako se raboti, a istovremeno ne sakaa da mu go dadat klubot na pandev.

Од сигурни извори , најдени се германски инвеститори,многу стабилен спонзор кој ќе прави бум во наредните години , аирлија луѓе !! А за долгот наводно град скопје ќе го исплати до 27 ми декември со помош на голем кредит од банка кој подоцна би бил вратен од остварениот профит во иднина
Ало кажи од каде ова? Да не се пали рајата на фб!

А мислиш дека некој се пали на истресени од рукав информации од некој непознат лик?!?!?! Додека нема конкретни дејствија во ништо не верувам освен во тоа дека тотално ќе се распаднеме (како што е и реалната ситуација во моментот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom