Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Го допревме дното се што беше скапоцено во Вардар исчезна

jas mislam barem uste pola godina ke prodolzi situacijata. ke soberat pari kolku do leto da se prodolzi so deca i drugi evtini igraci za so toa da si kupat povise vreme ponatamu cekajki na cudo^^

Не ни заслужуваме спас, бидејќи сите молчат!
Не молачт ама изгледа во 2011 не постел фејзбук во Македонија, па морало да се направи нешто повеќе. Вака сеа ќе напишеш нешто и завршена работа, си направил нешто за клубот.

Сеа за некој ден очекувајте Матеј, Мицевски, Попзлатанов да потпишат за некој од првите 3 клуба.

Последно уредено:
Не молачт ама изгледа во 2011 не постел фејзбук во Македонија, па морало да се направи нешто повеќе. Вака сеа ќе напишеш нешто и завршена работа, си направил нешто за клубот.

Сеа за некој ден очекувајте Матеј, Мицевски, Попзлатанов да потпишат за некој од првите 3 клуба.
za cvetanoski i micevski realno vo MK momentalno ako go napustat vardar ne bi trebalo da ima druga opcija osven shkendija, no prasanje dali ke sakaat da napravat takov poteg, valjda pre bi gledale da zaminat vo stranstvo. ama nisto cudno shkendija da ima interes, i dvajcata dobro bi im odgovarale.

Од сигурни извори , најдени се германски инвеститори,многу стабилен спонзор кој ќе прави бум во наредните години , аирлија луѓе !! А за долгот наводно град скопје ќе го исплати до 27 ми декември со помош на голем кредит од банка кој подоцна би бил вратен од остварениот профит во иднина

Од сигурни извори , најдени се германски инвеститори,многу стабилен спонзор кој ќе прави бум во наредните години , аирлија луѓе !! А за долгот наводно град скопје ќе го исплати до 27 ми декември со помош на голем кредит од банка кој подоцна би бил вратен од остварениот профит во иднина
Е шо сеа Тетовче овоа не го знае за да си оди?

Е шо сеа Тетовче овоа не го знае за да си оди?
Тетовче е директна релација до спонзорот,инаку најверојатно он ќе ја води Македонија на еуро, во спротива иде кај седло у динамо

А за долгот наводно град скопје ќе го исплати до 27 ми декември со помош на голем кредит од банка кој подоцна би бил вратен од остварениот профит во иднина
Од кај ќе дојде тој профит?

Тетовче е директна релација до спонзорот,инаку најверојатно он ќе ја води Македонија на еуро, во спротива иде кај седло у динамо
Aj be ne lupetaj

jas mislam barem uste pola godina ke prodolzi situacijata. ke soberat pari kolku do leto da se prodolzi so deca i drugi evtini igraci za so toa da si kupat povise vreme ponatamu cekajki na cudo^^

Опцијата „повторна“ фузија некако никој не ја споменува, а мислам дека е изгледно „решение“ (намеерно ставам наводници) од кризата.

Нема да ме чуди на крај формална фузија со Академија Пандев, а целата структура на Академија Пандев да се претопи во Беласица. Фузијата да биде само за да се изиграат долговите, а инфраструктурно да не се меша ништо меѓу клубовите. Па така сега да се случи ова што ти го викаш, да се присобере нешто за да се избегне на крај завршување на последните две места на табелата (што е доста изводливо и со моменталниот кадар).

Во државава се е можно, но потонување на Вардар во општинска лига искрено не ми е верно, па затоа ова би ми било многу пореално.

od sigurni izvori kinezi go zimaat vardar, budzet ke bide 10 milioni ke se atakuva na liga evropa

Дојде времето на „сигурни извори“ муабети пак.. In other news, https://sport1.mk/fudbal/domashno-prvenstvo/vasoski-go-menuva-vardar-so-akademija-pandev
Се надевам не е вистина, криминал е да го изгубиме Тетовче за пациентиве, ама никако не можам него да го кривам. Ако веќе оди, заслужува подобар ангажман, ама со оглед на квалитетот на лигата тешко изводливо е и тоа. Највеќе жал ми паѓа што никогаш не доби права прилика со сериозен состав и можност за квалификации во Европа, иако на 2 пати ги заслужуваше

Вардар и годинава ќе се бори за титула памтете ми го зборов.

Ако погодиш како што си кажал во август, тешко нас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom