Ако продолжат вака Марио и Стекот, ќе ја симнуваш @Ilumious од тронот за најмногу реакции...Од кога го апгрејдуваа форумов пред некој ден, секој мој пост од Марио dislike го краси, а торта ораси..
Ако продолжат вака Марио и Стекот, ќе ја симнуваш @Ilumious од тронот за најмногу реакции...Од кога го апгрејдуваа форумов пред некој ден, секој мој пост од Марио dislike го краси, а торта ораси..
Ако де, тоа е блам и го прифаќам јас тоа, али секако не говори тоа дека Милан е појак од Интер. Лани Сити испадна од Лион, што сега Сити толку ли е слаб? Не ме јеби ко 12 години да имаш и да не знаеш кој е соодносот на силите моментално. Воооовововов поише време чекаме од Милан за титула, цела една година, стварно фрапантно. А потсети ме лани како изгледаше табелата? И ај еве нека остане ова вака, само немој за 5-6 кола да квичиш и да ги бркаш Малдини, Бобан, Газидис и компанија и да му тераш иронија на Кимо. Се му ебам на него бај д веј.
И пак ЗА МИЛАН СМЕ ИЗМИСЛЕНИ.Кога ја сум се криел на форумов од сеир или блам, барем тоа знаеш.
Кога зборимо дека тимов не може да се бори за титула другар ти од провинција вика дека барамо однапред оправдувања.
Проблемот е што вие двајца се понашате ко за Реал или Ливерпул да навијате а кур имате скршено 10 године, 0 титуле !!
А свака година свет купуете, го тепате сити по 5:0, имате најдобар среден ред у свет, нјаплатен тренер у свет, за одбраната да не праемо муабет, тоа сте 20 године уназад најдобри, и пак банана на крај и испаѓање од групи у ЛШ.
А Кимо ќе го јаде свекако, само да тргне нешто наопаку!
Ај не ме замарај сеа, треба да ми дојде некоја госпоѓа на гости, може фамилија ти е хехехехехе, и први смо на табела пуши кур!
Болд 1:Кога ја сум се криел на форумов од сеир или блам, барем тоа знаеш.
Кога зборимо дека тимов не може да се бори за титула другар ти од провинција вика дека барамо однапред оправдувања.
Проблемот е што вие двајца се понашате ко за Реал или Ливерпул да навијате а кур имате скршено 10 године, 0 титуле !!
А свака година свет купуете, го тепате сити по 5:0, имате најдобар среден ред у свет, нјаплатен тренер у свет, за одбраната да не праемо муабет, тоа сте 20 године уназад најдобри, и пак банана на крај и испаѓање од групи у ЛШ.
А Кимо ќе го јаде свекако, само да тргне нешто наопаку!
Ај не ме замарај сеа, треба да ми дојде некоја госпоѓа на гости, може фамилија ти е хехехехехе, и први смо на табела пуши кур!
И пак ЗА МИЛАН СМЕ ИЗМИСЛЕНИ.
Па барате оправдувања. Ако немате капацитет да се борите за титула зошто се курчите дека не сте послаби од Интер, тим што има капацитет за борба за титула. Нешто што се виде и ланската сезона.
И повремени блесоци у сезоните со Манчини и Спалети.
Милан последен пат такво нешто у 2012та година гол ди Мунтари хехехе
А 34 кола што правеа?А изминативе године дека сте се бореле за титула е само плод на вашата имагинација и ладењето муда на Јуве задњи 3-4 кола
еххх прво беше ништо не сте освоиле, па коа не знаеш што да кажеш против фактите идеш со друга глупост, со ЛШ учества.Сте сте, секоја чест на учествата у ЛШ
Кажав и погоре, ако овој Интер има капацитет за титула според вас, ок има и Милан
Ова е горе доле најточна дефиниција за моменталната состојба. Точно е дека 2-3 класи е претерување, добар тим е и Милан, али Интер секако е подобар тим од Милан моментално на секое поле, и фудбалско и нефудбалско. Нормално тоа не значи дека Милан не може да освои, можат и они, и Наполи...Дека Интер на хартија има поквалитетен тим од Милан си е факт. Ама дека е 2 па 3 класи над било кој тим е смешно. Интер има 0 титули освоено прошлава декада за да можат фановите така да се курчат. За скудето е прерано да се зборува. Фаворитите си стојат Јуве и Интер па после доаѓаат останатите од сенка. Оваа сезона мислам дека во последните 2-3 кола ќе се решева кај што може поише тимови да имаат можност за трофејот и нема да е монотоно ко задњиве 10 години.
Не би рекол...до натпреварот со Лацио т.е. 24 коло Интер беше изедначен со Јувентус по бодој...после се погодија триста циркузи ,изгубија несреќно од Лацио каде водеа на полувреме, после Јувентус-Лион требаше да има дуел Јувентус-Интер по три дена, па одложија,па корона фати,почнаа одложувања,сакаме публика неќиме публика,сакаме наши навивачи , ајде три дена покасно...и Јувентус си дојде одморен против Интер и го шлапна како вообичаено и Интер извисија 6 бода назад... во тој период Интер имаше back to back утакмици против Милан(веќе влегоја во форма и личеа на денешниот Милан), Наполи(купот кој го изгубија 0-1), Лацио(2-1) и Јувентус(2-0).Интер лани не беше никогаш во борба за титула, секое приближување им беше решено по брза постапка.