UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
И после ќе ми се избаци Стекот, ќе ми рече блам сте во ЛШ губите 1/8 финале од Лион и 1/4 Ајакс... Што да речеме за Интернационале што не може групи да пројде 3 години по ред..

Член од
5 март 2018
Мислења
16.625
Поени од реакции
18.892
Ај уште еднаш ако не да напишам, простете имам проблем со конекцијата :semolam:
Автоматски споено мислење:

Леле во група со МИНХЕНладбах шо љуби Џони да ги вика и со Шахтјор испаднаа бе, не само шо испаднаа, последни завршија гревојте

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сеа ги гледам потенцијалите парови.

Дајте ги Атлетико да се играмо :gjavol:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Ништо против Интер ама Менхенгладбах некако ми станаа симпатична екипа и драго ми е што пројдоа. Е сега не верувам да се носат со било кој од првопласираните ама да видиме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Челзи, Дортмунд па и Псж тешко дека можат да ги усрамат Барса, за другите три ќе се воздржам од коментари, ќе ми се лутат вокерот и компанија :rolleyes:

Челзи, Дортмунд па и Псж тешко дека можат да ги усрамат Барса, за другите три ќе се воздржам од коментари, ќе ми се лутат вокерот и компанија :rolleyes:

Па не е муабетот дали само ќе ги усрамат, затоа не пишав тоа :D
Пишав дека би го бутнале форумот дека ќе има милион коментари и јадење гомна па макар и 0-0 да заврши

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Него...
Conte to Manchester United - Loading...?

Наместени се коцките некако, тамам Интер го отпуштаат, Јунајтед киксаат негде во лига, го отпуштаат Оле. "ej decki koj trener da go zememe, ama da e nekoj proveren, ne kako Ole, nekoj so iskustvo vo ligava, sto ima osvoeno.."

Бам, enter Conte.

Две сезони просечни, го отпуштаат и таму и ќе си лапа пари и од Челзи и од Интер и од Јунајтед додека чека понуда од ПСЖ :D :D

Член од
5 март 2018
Мислења
16.625
Поени од реакции
18.892
Па не е муабетот дали само ќе ги усрамат, затоа не пишав тоа :D
Пишав дека би го бутнале форумот дека ќе има милион коментари и јадење гомна па макар и 0-0 да заврши
Аааа, тоа е веќе друго.
Јас мислам најповеќе ако се паднат со Челзи, од една причина шо има голем број фанови и од двата тима тука,тие ќе ни постираат слика од Иниеста ние ќе му вратиме одма со слика од Торес и Меси кај шо плачи во соблекувална и така до недоглед :rolleyes:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.624
Поени од реакции
66.485
На полувреме прашав кој иде даље со 0-0 зашто Интер цело прво полувреме играше како 0-0 да им одговара. Каков блам за Конте со неиграњето на Ериксен, и со една нога и надвор од форма е подобар од пола тим на Интер кога се работи за креација на игра.

За Лукаку, самопрогласениот крал на Милано :facepalm: ... секогаш облача копачки 2 броја поголеми за битни мечеви, самопрогласениот топ 5 напаѓач во светот што не знае да штопне топка. Иде од блам у блам со изјавите. Да не му е таа силата, ист Бентеке.

Мислев дека годинава ке биде година во која Мурињо ке пропадне како тренер, али Конте граба напред со полна пареа.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Него...
Conte to Manchester United - Loading...?

Наместени се коцките некако, тамам Интер го отпуштаат, Јунајтед киксаат негде во лига, го отпуштаат Оле. "ej decki koj trener da go zememe, ama da e nekoj proveren, ne kako Ole, nekoj so iskustvo vo ligava, sto ima osvoeno.."

Бам, enter Conte.

Две сезони просечни, го отпуштаат и таму и ќе си лапа пари и од Челзи и од Интер и од Јунајтед додека чека понуда од ПСЖ :D :D
Koнте после ова можат да го земат само ако им треба човек да ги мота цревата за дренажа на Олд Трафорд. Не се ни тие толку испиени во мозокот ко кинезите

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Koнте после ова можат да го земат само ако им треба човек да ги мота цревата за дренажа на Олд Трафорд. Не се ни тие толку испиени во мозокот ко кинезите
А бе види, ова ја го реков и за Мурињо, ама го земаа.

И после неговата авантура во Јунајтед, се препороди во Тотенхем.

Можеби истото да е и со Конте. После втората сезона со Челзи и еве ова што го прави во Интер..можеби би се препородил во која и да ќе му е следната екипа (нели, под претпоставка дека би бил отпуштен и не би ја свртел сезонава со добри лигашки резултати)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
За Лукаку, самопрогласениот крал на Милано :facepalm: ... секогаш облача копачки 2 броја поголеми за битни мечеви, самопрогласениот топ 5 напаѓач во светот што не знае да штопне топка. Иде од блам у блам со изјавите. Да не му е таа силата, ист Бентеке.
Немој така брат, ќе дојдат сега и ќе објаснуваат како Ибра бил арогантен без потреба ама Лукаку со неговите бламажи и самопрогласувања е господ бог.

Шала на страна не е само он, и самопрогласениот 120 милионски Лаутаро Мартинез никаде го нема, тотална бламажа и пола сезона играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom