- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.802
- Поени од реакции
- 1.522
Ахахахахахахахахаха
Ахахахахахахахахаха
Види го Кимо, озбилен ли си бе? Кој го негира Ибра како играч? Па за Интер играше да ти ебам тоа главата, ако ние не знаеме кои му се квалитетите ондак... Мене од секад ме нервирало неговото курчење најискрено, мразам такви самобендисани гомна, башка што почна досаден да станува со едни исти Чак Норис фори. Тоа за ЛШ увек го зборам зашо неам како на друг начин да го негирам па ај така. И не јади гомна за Роналдо и не го споредувај со ова мртвиов носоња, к?Општо зборев Стек, фактор е у фудбалот, у 20 постови на форумов пробуваш да го негираш и викаш дека е само сељак и ништо друго.
Роналдо нема исто така ништо у ЛШ па не моеш да кажеш дека не бил фактор, него ќе го зеам за пример само вака иначе сигурно има и други играчи.
Еве Буфон ќора титула нема ама пак е некаков фактор во натпреварувањето
Oвој барем си ќути, и кога може, трпа. Млад е да биде константен, би требало на 27-28 години некаде да биде голгетериште со по 30-40 гола по сезона, ако не почне и он да се умислува дека успеал како фудбалер.Немој така брат, ќе дојдат сега и ќе објаснуваат како Ибра бил арогантен без потреба ама Лукаку со неговите бламажи и самопрогласувања е господ бог.
Шала на страна не е само он, и самопрогласениот 120 милионски Лаутаро Мартинез никаде го нема, тотална бламажа и пола сезона играч.
Obicno vo prvite 5 meseci od sezonata, togas ispagjate od LS huehuehueЛелелелле коментариве за Лукаку од Челзијаши и Манчестераши еднаш на 5 месеци
ај, ај, не бевте и вие поарни дури играше за екипи кои не беа Интер.Лелелелле коментариве за Лукаку од Челзијаши и Манчестераши еднаш на 5 месеци
Кај гледаш бе Челзијаши? Ретко кој го мрази од "нашиве", не ни играше ептен за да имаме мислење за него, дури мислам повеќе го поддржуваат.Лелелелле коментариве за Лукаку од Челзијаши и Манчестераши еднаш на 5 месеци
Па да, што да се каже за резерва и откажан играч од Челзи и лево крило у Манчестер.ај, ај, не бевте и вие поарни дури играше за екипи кои не беа Интер.
Еве погледни. Ваљда и за Де Брујне ќе најде нешто слично каде изиграл лошо полувреме против Шрузбери.Кај гледаш бе Челзијаши? Ретко кој го мрази од "нашиве", не ни играше ептен за да имаме мислење за него, дури мислам повеќе го поддржуваат.
Ибра куде и да отиде, екипу гу издигне на едно ниво погоре, Лукаку куде и да отиде, у битни утакмице е ист. И у Челзи имаше блам сас промашен пенал у финале против Баерна ако ти текнуе, ако некој е cringe за лажно курчење на инстаграм и медиуми дека е најак, тој е дечко сас црн тeн Ромелу Лукаку, пиче што Торес без колена му беше недостижна конкуренција и немoга да га исфрљи од тим.
Ја па цело време мислев дека е твое тоа со Бентеке.Џони викаше дека е на Бентеке левел. Како и секогаш, во право бил човекот.
И тоа е све што треба да знаете за Интер.Шахтјор каква екипа се бе леле...Го тепуваат Реал Мадрид 2 пати,вадат 2 нерешени со Интер и губат од Менхегладбах со 10 примени голови на двете утакмици...
Ја го бранев Лукаку, Џони го ставаше на ниво на Бентеке. И така беше се дур Лукаку не почна да го снемува на дерби утакмици, и почна да прави глупости како на видеото од @Ilumious му ебам тоа патравиот.Ја па цело време мислев дека е твое тоа со Бентеке.
Баш барав мислења сеа.... срам ме фати од Џони. Елементарно непознавање на фудбал.
Утре ќе дое ќе рече ама јас коа кажав дека Баерн ќе го тепа Челзи и слично. Т.е нема слично со оглед на тоа што само ова го има погодено.
СВЕ ТИ ЕБАМ ИНТЕР ВИДИ МЕ ШТО ПРААМ У 3 ИПОЛ.