UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.442
Општо зборев Стек, фактор е у фудбалот, у 20 постови на форумов пробуваш да го негираш и викаш дека е само сељак и ништо друго.

Роналдо нема исто така ништо у ЛШ па не моеш да кажеш дека не бил фактор, него ќе го зеам за пример само вака иначе сигурно има и други играчи.

Еве Буфон ќора титула нема ама пак е некаков фактор во натпреварувањето :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Види го Кимо, озбилен ли си бе? Кој го негира Ибра како играч? Па за Интер играше да ти ебам тоа главата, ако ние не знаеме кои му се квалитетите ондак... Мене од секад ме нервирало неговото курчење најискрено, мразам такви самобендисани гомна, башка што почна досаден да станува со едни исти Чак Норис фори. Тоа за ЛШ увек го зборам зашо неам како на друг начин да го негирам па ај така. И не јади гомна за Роналдо и не го споредувај со ова мртвиов носоња, к?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.623
Поени од реакции
66.484
Немој така брат, ќе дојдат сега и ќе објаснуваат како Ибра бил арогантен без потреба ама Лукаку со неговите бламажи и самопрогласувања е господ бог.

Шала на страна не е само он, и самопрогласениот 120 милионски Лаутаро Мартинез никаде го нема, тотална бламажа и пола сезона играч.
Oвој барем си ќути, и кога може, трпа. Млад е да биде константен, би требало на 27-28 години некаде да биде голгетериште со по 30-40 гола по сезона, ако не почне и он да се умислува дека успеал како фудбалер.

Али овој патравиот.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Ќе ми текне Конте кога беше во Јуве 2013 мислам дека беше кога отпаднавме од групи и тоа од Галатасарај, уште тогаш се иде дека НЕГОВАТА 3-5-2 не оди во Европа, уште тогаш теглавме маки се додека не дојде Алегри, зборам за ЛШ.
Вие викате дека конечно се виде дека со Конте и 3-5-2 не оди, ја би рекол тоа се виде уште од 2013 година.

Ахаха Конте Конте, где че ти душа :pos: :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Лелелелле коментариве за Лукаку од Челзијаши и Манчестераши еднаш на 5 месеци :pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Лелелелле коментариве за Лукаку од Челзијаши и Манчестераши еднаш на 5 месеци :pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi:
Кај гледаш бе Челзијаши? :D Ретко кој го мрази од "нашиве", не ни играше ептен за да имаме мислење за него, дури мислам повеќе го поддржуваат.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
ај, ај, не бевте и вие поарни дури играше за екипи кои не беа Интер.
Па да, што да се каже за резерва и откажан играч од Челзи и лево крило у Манчестер.

Глупи се коментариве после една лоша утакмица за играч што даде 50 гола за непуна сезона ипол од фанови чии напаѓачи се Абрахам и Марсијал.
Автоматски споено мислење:

Кај гледаш бе Челзијаши? :D Ретко кој го мрази од "нашиве", не ни играше ептен за да имаме мислење за него, дури мислам повеќе го поддржуваат.
Еве погледни. Ваљда и за Де Брујне ќе најде нешто слично каде изиграл лошо полувреме против Шрузбери.
Ибра куде и да отиде, екипу гу издигне на едно ниво погоре, Лукаку куде и да отиде, у битни утакмице е ист. И у Челзи имаше блам сас промашен пенал у финале против Баерна ако ти текнуе, ако некој е cringe за лажно курчење на инстаграм и медиуми дека е најак, тој е дечко сас црн тeн Ромелу Лукаку, пиче што Торес без колена му беше недостижна конкуренција и немoга да га исфрљи од тим. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Џони викаше дека е на Бентеке левел. Како и секогаш, во право бил човекот.
Ја па цело време мислев дека е твое тоа со Бентеке.
Баш барав мислења сеа.... срам ме фати од Џони. Елементарно непознавање на фудбал.

Утре ќе дое ќе рече ама јас коа кажав дека Баерн ќе го тепа Челзи и слично. Т.е нема слично со оглед на тоа што само ова го има погодено.

СВЕ ТИ ЕБАМ ИНТЕР ВИДИ МЕ ШТО ПРААМ У 3 ИПОЛ.

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.043
Поени од реакции
2.517
Шахтјор каква екипа се бе леле...Го тепуваат Реал Мадрид 2 пати,вадат 2 нерешени со Интер и губат од Менхегладбах со 10 примени голови на двете утакмици...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Шахтјор каква екипа се бе леле...Го тепуваат Реал Мадрид 2 пати,вадат 2 нерешени со Интер и губат од Менхегладбах со 10 примени голови на двете утакмици...
И тоа е све што треба да знаете за Интер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.623
Поени од реакции
66.484
Ја па цело време мислев дека е твое тоа со Бентеке.
Баш барав мислења сеа.... срам ме фати од Џони. Елементарно непознавање на фудбал.

Утре ќе дое ќе рече ама јас коа кажав дека Баерн ќе го тепа Челзи и слично. Т.е нема слично со оглед на тоа што само ова го има погодено.

СВЕ ТИ ЕБАМ ИНТЕР ВИДИ МЕ ШТО ПРААМ У 3 ИПОЛ.
Ја го бранев Лукаку, Џони го ставаше на ниво на Бентеке. И така беше се дур Лукаку не почна да го снемува на дерби утакмици, и почна да прави глупости како на видеото од @Ilumious му ебам тоа патравиот.

Таа дискусија би требало да е во старата ПЛ тема.

Kajgana Shop

На врв Bottom