Serie A 2020/21

Шампион?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Кога сме кај жени ова кај мене на аватар доминира...маѓепсува со поглед.

Од кај фудбалерите онаа на Боатенг беше секс бомба...водителката на Јувентус тв и Диела водителката се страшни...јас не знам како машките до нејзе се воздржваат воопшто...она да ми е во близина не знам шо ќе напрам.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
јас не знам како машките до нејзе се воздржваат воопшто...она да ми е во близина не знам шо ќе напрам.
Веројатно ќе спомнеш дека тогаш еднаш си седел со тој од ФФМ судијата и дека си ептен искусен во таа бранша со надеж дека таа има некој чуден фетиш да се ебе со судии.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Веројатно ќе спомнеш дека тогаш еднаш си седел со тој од ФФМ судијата и дека си ептен искусен во таа бранша со надеж дека таа има некој чуден фетиш да се ебе со судии.
Не знам како успеа ова да го поврзиш со тоа......а те сметам дека имаш солиден хумор..ме разочара :(

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Не знам како успеа ова да го поврзиш со тоа......а те сметам дека имаш солиден хумор..ме разочара :(
Прв форс ко обичен член, не сум веќе модератор, ваљда ќе треба време да се навикнам, извини ако се навреди бро!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Офтопик си, чесито пријава модератору, не не, супермодератору.
;)
Zs не сакаш да си на форумов?
Марио Банираниот Наскоро.
Прв форс ко обичен член, не сум веќе модератор, ваљда ќе треба време да се навикнам, извини ако се навреди бро!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ама дефинитивно најсекси жена у свет, Ана Левандовска. СССССССССССССССССССВВВВВВВВВВВВВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ШТО САКА НЕКА МИ ПРАИ
Ако збориш за жена му на Левандовски (Ана се вика) ќе доем у тоа селото тамо и ќе ти го избришем акаунтот и каблите за интернет ќе ти ги сќинем!

Иначе проверите га Флориана Месина спортска новинарка од Наполи!
Какво пиченце мајко мила

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.588
Поени од реакции
17.431
Кога сме кај жени ова кај мене на аватар доминира...маѓепсува со поглед.

Од кај фудбалерите онаа на Боатенг беше секс бомба...водителката на Јувентус тв и Диела водителката се страшни...јас не знам како машките до нејзе се воздржваат воопшто...она да ми е во близина не знам шо ќе напрам.
Немој да не те кажвам тука од студентски забави и останато, мољим те :icon_lol: :vozbud:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
фати девојка и сега немаш време да се замараш со форум..

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Член од
5 март 2018
Мислења
16.495
Поени од реакции
18.756
Pisuvam na latinica zs neam kirilica na tel, a nemam kirilica posto mi e marka Cubot, mizeren za 3 bona na touch onie prvite u 2000te godini, a zs ja iam ovaa marka e toa sto sinkoto maliot dva Iphona 6s i 5s mi go pukna ekranot, pa zajebo si se mali, ke kupam kanta telefon koj istoto taka mi go pukna i na ovoj ekranot ama ke izdrzi do januar, togas telekom mi istekuva dogovorot za magenta pa koa ke go obnovam mi sleduva bonus.. E sea ke prasas zs na lap top ne sedam, pa jebes ga, zabranue zenatata dodeka se budni decata da ne sedam..
Тебе ако не те тепат дома јас ја :ROFLMAO:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
фати девојка и сега немаш време да се замараш со форум..
Кешки тоа да беше причината ама очигледно не е. Еве ти жена имаш па никако да се откажеш од форумов...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom