Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За последното коло даваат 2.20 на Ајакс против Аталанта. :pos: :pos: :pos: Ставајте жени деца куќи викендици швалерки СЕ!!! Поголем зицер за 2020 немало до сега.

Иначе за утре Милан Лил Тотенхем Бенфика и Рома над 8 корнери. Спасив 25 евра од циганот Кавани, пак отидов кеш аут. Утре ги ставам на овие погоре, демек попаметно ќе одиграм. :pos:
da imav tolkava banka kako tebe sto ti ja iskocka, celo vreme ke idev na 2 kvota.. bolje 250e da stavam na 2 kvota otkolku poleka, poleka da gi izgoram... 2 utakmici izigraj 3+ i ete ti dupliranje..

da imav tolkava banka kako tebe sto ti ja iskocka, celo vreme ke idev na 2 kvota.. bolje 250e da stavam na 2 kvota otkolku poleka, poleka da gi izgoram... 2 utakmici izigraj 3+ i ete ti dupliranje..

Со 500 евра буџет, и ти ќе идеш со пола банка на 2 квота? За 3 полувремиња ќе немаш пари.

Да точно изгубив доста, али 6 недели веќе ги вртам истите пари и едно евро немам дадено од џеб. Еве пак имам 80 евра, ќе играм и викендов со овие. Тоа ми е најбитно мене, да се занимавам и ако капне нешто екстра да повлечам да платам некоја сметка. :toe:

За последното коло даваат 2.20 на Ајакс против Аталанта. :pos: :pos: :pos: Ставајте жени деца куќи викендици швалерки СЕ!!! Поголем зицер за 2020 немало до сега.

Иначе за утре Милан Лил Тотенхем Бенфика и Рома над 8 корнери. Спасив 25 евра од циганот Кавани, пак отидов кеш аут. Утре ги ставам на овие погоре, демек попаметно ќе одиграм. :pos:
Има цревата да им ги извадат на тоа умрените од Аталанта.

Брату, ко ке си сигурен во себе за некоја утакмица вака како Ајакс, испоштувај ја сингл со 1/3 на од буџетот за кладење. Да не ти е криво после, да речеш ја зборував цела недела и на крај ја споив со тие и тие...
Мене можда едно 100 пати ми е десено дома да спремам тикет , и ради данок да додам една утакмица и та да е кобната. :)

Првпат депонирав во ЗК, 500 ден, нели треба да има некои ваучери за прва уплата?

Уплатив едно веќе, освен ако има некој услов за коефициенти, немам прочитано правила.
Па добро, ваљда им треба некое време за да ти го пратат. Ќе ти стигне мејл веднаш штом ќе го добиеш.

Давајте предлог утакмици од лигава на преваранти за денес, од мене

Рома - Јанг Бојс ГГ
Тотенхем 2&2+
Брага 1+ прво 2+ второ
Молде 1+ прво 2+ второ

Fenerbahce 2ka kosarka 3 koef, mislam deka vredi da se proba.
Imaat 4 porazi na poslednite 4 utakmici vo evroligata.
Zenit ne se nekoja ekipa od koja imam mnogu
strav, iako se vo dobra forma.
Mislam deka ova e 50/50 utakmica, na 3 koef vredi 2kata
Автоматски споено мислење:

Da se napomene i toa deka pred 2 dena i vo domasnata liga izgubija na gosti kaj Buyukcekmece, bi bilo premnogu da izgubat i vecerva.

Последно уредено:
Има цревата да им ги извадат на тоа умрените од Аталанта.

Ако фатам денес уште сеа ќе ја ставам стотката на сингл. Не гледам како тој коеф би опстанал до наредната недела, може само да иде надолу. 100 % ќе падне на 1.80 до среда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom