Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Многу логично дека судиите сами ќе си наредат :D
Делегатот и сите 3ца судии наши брача се :D

Може ќе ја врзам со Дортмунд и Бриж овер на картони,тие две ви се од мене предлози.
Збор два,на Дортмунд суди Лахоз слаб е на картони :D
А Бриж со Зенит е битна утакмица за двете екипи,очекувам остри стартови.Трошење време на една од екипите па да улета жолт картон.

Последно уредено:
  • Ferencvaros : Barcelona
    • ГГ/НГ - Комбинации
      ГГ и 3+1.95
  • Ist. Basaksehir : Leipzig RB
    • Конечен Тип - Комбинации
      2 & 3+1.90
  • Juventus : Dynamo Kyiv
    • Конечен Тип - Комбинации
      1 & 3+1.86

на 300 ден нека трчаат

Барса оди со попара состав посебно одбраната е проблем, може хазардерски да се оди и ГГ или гг и 3+ ПРВО ПОЛУВРЕМЕ овде, на Куман уште не му е најкосолидиран тимот и ќе бара сигурно да гризат второтимците...........со германците не би требало да има заебанција ако го изиграат најдброто уште во прво треба да ја решат, а Јувентус бара излез од кризата и лошата игра, прашање е на време кога ќе распалат пошто има материјал и неискористен потенцијал, е сега дали вечерва ќе одат во инает на пирло или ќе распалат за одличен "старт на сезоната" (пошто досега се доста успани) останува да видиме

Еден од Барса или Јувентус нема да победи, на така ми мириса а со оглед на табелата шансите да се случи тоа се изгледни и се ме мава на Јуве.
Барса исто има шанса за кикс, ги сакам Ференцварош имаа добра кампања во ова натпреварување и мислам дека заслужуваат барем ЛЕ да играат.

Еден од Барса или Јувентус нема да победи, на така ми мириса а со оглед на табелата шансите да се случи тоа се изгледни и се ме мава на Јуве.
Барса исто има шанса за кикс, ги сакам Ференцварош имаа добра кампања во ова натпреварување и мислам дека заслужуваат барем ЛЕ да играат.
Ќе замара сељакот да дава голови гарант.

Ќе замара сељакот да дава голови гарант.
Роналдо ? Шо знам, ќе игра тој ? Динамо ми е заебана екипа можи да му го стегни обрачот па да вртат како киша око Крагуевца цел натпревар :)

Лацио-2 4 коеф
Дортмунд без Халанд и имат многу повредени во одбраната.
Тим 2&2+ 2.9 коеф.

Рашфорд копиле себично цркни .. 4 пати шутна гомно едно црно :kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

За последното коло даваат 2.20 на Ајакс против Аталанта. :pos: :pos: :pos: Ставајте жени деца куќи викендици швалерки СЕ!!! Поголем зицер за 2020 немало до сега.

Иначе за утре Милан Лил Тотенхем Бенфика и Рома над 8 корнери. Спасив 25 евра од циганот Кавани, пак отидов кеш аут. Утре ги ставам на овие погоре, демек попаметно ќе одиграм. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom