Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
[
@ilz

Во врска со јони и маржите.
НБА - 103-107
Eвролига 106-109
Аба 106-109
Интернационални 106-109
Германија ББЛ 106-109
Франција 106-109

итн.

Овие маржи се за Moneyline. Првите маржи се pre-game, вторите се in play.

1х2 на гореспоменатите лиги 103 pre-game со 107 in play.

Вкупно поени и хендикеп маржите им се 104 pre game, 110 in play.
Може си гледал in play квоти па затоа ти се виделе по 10% помали, инаку 103-104 они што нудат за pre game е предобра маржа за муштериите.

Gledav vcera kvoti za evroliga osnovnite margini im se 1.83 so 1.83 koef, vo site drugi kladilnici normalno e 1.90 so 1.90 koef
Автоматски споено мислење:

Mislev nekoja dobra e, ama koga vidov 1.83 so 1.83 kvoti se razocarav.

Za denes Veszprem - Kiel 59.5+ 1.90

Последно уредено:
Gledav vcera kvoti za evroliga osnovnite margini im se 1.83 so 1.83 koef, vo site drugi kladilnici normalno e 1.90 so 1.90 koef

Mislev nekoja dobra e, ama koga vidov 1.83 so 1.83 kvoti se razocarav.

Za denes Veszprem - Kiel 59.5+ 1.90

Сега гледам.
Они ставиле 108 на Handicap (Incl. Overtime) a на обичен хендикеп кој ретко го нудат ставиле 104 :facepalm:
Шо ги ебам, нивни проблем, може им одговара вака.

• Ми се допаѓа
Reactions: ilz
Кавани - 1.5+ шута во рамките на голот.

Ништо лично но толку не можеш да најдеш некој друг тип за денес каде што има милион утакмици па мора да го играш ова?

Берое-Тиват ја има некаде за играње?
@SK-92 ти си по сајтовиве.:D

Баскет не пратам многу, ама пред пол саат видов бет од 200ЕУР во Турска на Ибар Рожаје.
Викам кој се бе овие ТФТ, отварам, кратеница за Тафталиџе. :D

Во врска со твоето прашање, незнам...ние само Ибар-ТФТ ја нудиме од Балканска лига.
А чим ја нема ни на oddsportal, тешко некој да ја има. Ќе се игра воопшто таа?

Моја препорака тој меч да го прескокнете. Местенки еден куп во БИБЛ, ТФТ се чист клуб нема да местат сигурно имаат 3 високо квалитетни американци за наш квалитет тука, но Ибар се местачки тим доколку не намести Ибар ќе наместат судиите нешто. Сето тоа е лотарија и таа лига е за прескок и да се остави на тие што си прават бизниси од нејзе.

128921568_1563381644051826_2671986630333321665_n.png

Не бе не лажат многу Меридиан нели?

Ibar ; Tft ja ima i na meridianbet Makedonija i tft e favorit za dvojka 1,67 vklucuvajki i prodolzenija, ama tamu ne igram zosto ne pisuvaat north ///

Ништо лично но толку не можеш да најдеш некој друг тип за денес каде што има милион утакмици па мора да го играш ова?

Главен играч ќе им биде напред Кавани вечерва на Јунајтед, особено по пресвртот во неделата. На 2.37 коеф и тоа како се исплаќа да го играм на 1.5+ во рамки на гол. Конечни типови ќе биде покољ денес, дури се мислам и за Барса шо ја ставив има обезбедено пласман веќе, али ајде против Ференцварош е.

Кошарки, играчи на плус, тениси вакви пиздарии не ги ни сметам за типови, строго фудбал и повеќе преферирам на алтернативен тип, не конечен. Ќе видиме шо ќе испадне, и без тоа сум у дупка последната недела, ова ништо нема да смени. :)

Главен играч ќе им биде напред Кавани вечерва на Јунајтед, особено по пресвртот во неделата. На 2.37 коеф и тоа како се исплаќа да го играм на 1.5+ во рамки на гол. Конечни типови ќе биде покољ денес, дури се мислам и за Барса шо ја ставив има обезбедено пласман веќе, али ајде против Ференцварош е.

Кошарки, играчи на плус, тениси вакви пиздарии не ги ни сметам за типови, строго фудбал и повеќе преферирам на алтернативен тип, не конечен. Ќе видиме шо ќе испадне, и без тоа сум у дупка последната недела, ова ништо нема да смени. :)
Izgleda Ibar ja pravat 1 i sega koeficientot padna na 1,82

Чекај во живо може да ја запнат негде
Ibar izgleda ja pravat 1, koeficientot padna na 1,82

Дунавска Среда над 1.5 гол 2.15. Значи гостинот да даде 2 гола е играва, во живо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom