Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
И сменија и википедија и имдб, бравос. Нешто легално сменила пол или ова како ќе ми текне денес да се викам, така ќе ме викаат, па и по нет ќе ме пишат?
И јас не разбирам што им е филмот со заменките, збунувачки ко и самите фаци кои замараат со нив.
Што под разбираш под "легално"? Во лична карта и останти документи? Не знам.

Билошки? Трансфобија е да бараш од човек да менува биолошки пол, како сака ќе каже дека е, кој си ти да му кажеш што пол е? :D

Ама не, нема, наводно ќе смени наскоро т.е. ќе почне со третман па како ќе изгледа "финалниот производ" ќе дознаеме кога ќе биде готова терапијата

ААААААААА машко билоооооо.
Јас немав појма дека оваа е уствари овој.
Сосема заслужено во категорија за актерка. Чудно би било доколку би бил номиниран за актер. :D

Се успав вчера на Шаркнадо 4, касно почна, у еден и нешто. :mad:

не знам дали да го симињам за да го глеам
можда и не, бидејќи каналиве филмски ги вртат у круг филмовите

Неповрзано со погорниот муабет, повторно осеќам потреба да се пофалам дека никад до сеа у живот не сум глеал филм на компјутер или лаптоп.

@Anon сигурно има 3000 слики од неа за нејзината преобразба у елиот роџер

Anyway, го гледав новит филм со Мел Гибсон, поголемо срање одамна не сум видел.

@Anon сигурно има 3000 слики од неа за нејзината преобразба у елиот роџер

Anyway, го гледав новит филм со Мел Гибсон, поголемо срање одамна не сум видел.

кој нов фатман или босс левел?

Nz kako bi ti pratil sliki nz kade i kako stavam da vidis za sto zboram, bojata e kako bakar i na dolniot del od izmenuvacot e , ama e po cel izmenuvac. Ne e na tacnata ne sum ja otvaral da vidam, vidov od tie cepovite za polesno da bega vodata od defrost zasto niv gi izvadiv .sega prasanje do tebe ako ne e od strafovi (sto pretpostavuvam deka ne e) ako e od bakarot, kakva eventualna steta moze da nastane?
izgleda pocnal da paga zlatniot film so koj sto e pominat nadvoreshniot izmenuvac za zastita od korozija zatoa ti pojavilo korozija nema veke zlato da go zastiti, zemi staj mu pamuk ili gaza vo dolnata tacna kaj dupceto sto tece vodata za da go soberesh zlatniot film i posle taa ista gaza stavija vo tencjere so 2litra voda i vrij ja pola saat da se oslobodat zlatnite cesticki od gazata-pamukot i so magnet soberi gi, gore dole 2grama zlato mozes da izvadis bar nekoj denar ke napravis i taka ide veresija samo sto poskoro zapushi ja tacnata da ne ti istece celoto zlato niz klimata i togas samo so korozija ke ostanes :ROFLMAO:

ne sala na strana maka si imas korozija nemoze da ima da ne bila negde na prljavo mesto skladirana pa sega deka tece voda od nadvoreshnata se cisti izmenuvacot posto izmenuvacot e napraven od aluminium i bakar zatoa ne mu se grizi mnogu pocekaj uste nekoj den da se iscisti zlatniot film pa posle proveri ja :D

Последно уредено:
Koi sliki be ti si pustil....do preeska neznaese ni kako se vikas..ajt sikter tamu
Dobro Strelec so dolzna pocit pobarav pomos od iskusen kako tebe za da mi kazes( ako znaes i sakas ) sto bi bil problemot so nadvoresnata edinica na nova klima sto pojavi korozija na samiot izmenuvac na dolniot del a ne na kadata ili nesto drugo
Balgodaram uste ednas
Автоматски споено мислење:

Sliki tolku imav, a i samo tamu se gledase korozijata
Автоматски споено мислење:

izgleda pocnal da paga zlatniot film so koj sto e pominat nadvoreshniot izmenuvac za zastita od korozija zatoa ti pojavilo korozija nema veke zlato da go zastiti, zemi staj mu pamuk ili gaza vo dolnata tacna kaj dupceto sto tece vodata za da go soberesh zlatniot film i posle taa ista gaza stavija vo tencjere so 2litra voda i vrij ja pola saat da se oslobodat zlatnite cesticki od gazata-pamukot i so magnet soberi gi, gore dole 2grama zlato mozes da izvadis bar nekoj denar ke napravis i taka ide veresija samo sto poskoro zapushi ja tacnata da ne ti istece celoto zlato niz klimata i togas samo so korozija ke ostanes :ROFLMAO:
E dobar si :-) LOL

Нели падна муабет тука на форумот да имаме избор на најдобри актери и актерки? Е сега Пејџ ни ги помати сметките. Кај ќе го/ја/ги ставиме него/неа/нив?

Нели падна муабет тука на форумот да имаме избор на најдобри актери и актерки? Е сега Пејџ ни ги помати сметките. Кај ќе го/ја/ги ставиме него/неа/нив?
За инает, никаде не ги ставаме. :mad: Треба посебен избор за тие со заменка they, ама пошто само Елиот припаѓа таму засега, нека се натпреварува сам со себеси.

Demek inaku bese vredna za najdobra akterka :D

BREAKING: Warner Bros. will release its entire 2021 slate of films on HBO Max the same day they hit theaters, including Dune, Matrix 4, Mortal Kombat, Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad, Tom & Jerry, so many more. https://bit.ly/2I6ukcj

RIP Кино Сали: Од дамна-2020 :( Gone but never forgotten :(
Радиото, весниците, грамофонот, ВХС и остнатите работи ќе те чекаат во алејата на работи што ќе преживуваат чисто ради носталгија од мала група на ентузијасти, ама тоа е :(
Толку тажни смајлиња а оваа вест не може да биде подобра за нас, конзументите на пиратерија.

eve sega se vkluciv i sto gledam Dno od covek si bil be ti , ako sakas dojdi vo zivo ke gledas kako raboti pa ti si bil bezobrazen manipulator da si igraes so slikive moi da \gi fotosopiras pa ti si seljacina golema nemas druga rabota i si igrae majtap ovde , jas ne sum manipulator a ti toj Zlatko mzoe doma da si go noses ili kaj nego da mu otides pa da sis e raduvate na aparaturata na usisi na izduvi na copove mopove pa da si pravete eksperimenti so negovata klima i da se raduvate kolku slabo torse i kolku mnogu gree , ti nemas gram mozok ovde si samo za da igraes majtap jas sum kazal nikoj ne vregam ama ova ne e za prostuvanje
ti sigurno na sliki ne veruvas ama toa si e tvoj problem

Luge bas bi sakal da mu go vidam suratot na ovaa #micko88 bas me interesira koj stoi pzoadi ovoj profil eve davam 50 evra da doznaeme koj e pozadi ovoj profi sramota od covek si bil be ti ti najverovatno vo p0odmornica si napraven pa se ti ode naopacku i brojki i sliki.
samo eden sbor od podaleku od takvi kako tebe MRS
Многу опасен си бил ти,гледам и потерница од 50е.си распишал по мене.Тражи се жив или мртав :).Кога ќе ме го видиш суратов, сурат во сурат на мегдан ќе ми излезеш или со клуч колата ќе ми ја изгребеш.Кога тогаш со таков однос ќе налеташ на некој како што заслужуваш па после ќе плачеш.Со оглед на тоа дека имаш многу постови слични на рекламите од Топ Шоп:) ме заинтересира колку имаш температура на издув,и јас да знам и другите да знаат па ако проценам дека е добра климата можеби ќе си купам и јас.Сликите јавно си ги објавил така да достапни се на цел свет а јас ги преправив со цел
да докажам дека лесно се преправаат и да докажам зошто не верувам на слики.Затоа побарав видео да направиш бидејќи потешко се манипулира а може и повеќе да се види. Еве во колку постови напишал дека грее 80кв.со клима немезис 7 и дека бил многу задоволен од потрошувачката.А во други постови приметив дека не испушта можност да каже дека е климата e иста како Амбер само немезис бил поевтин.Место за сомнеж дека си продавач има но оставам можност дека не сум во право и дека све ова е случајно.По цела ден си на форумов направи едно видео од 10-тина м.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom