Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ќе биде тешко со Ерменците, а и не ми ни текнува дека некој можат да повикаат што би сменил нешто.

Ви текнува последен пат кога гостувавме кај Ерменија во Лигата на Нации што се случи? :icon_lol:

Среќа сега во Кипар ќе играме :D

Ви текнува последен пат кога гостувавме кај Ерменија во Лигата на Нации што се случи? :icon_lol:

Среќа сега во Кипар ќе играме :D

Небитен натпревар беше...од километар се познаваше дека нашите лабаво влегоја

Али се опаметиле ФФМ и почнале да гледаат и странци
Коа вака ќе се избаците глупо :pos: Ффм отсекогаш контактирале и имаат листа на играчи,треба време,молење,документација,контакт одржување,откако дојде шипацот на чело,успори ја со активности ....:LOL:
Автоматски споено мислење:

Пред некој ден ми кажуваа дека е од Македонска Каменица
Делчево

Мицевски, Томе Китановски и Дуле Трајчевски ќе биле замените за со Ерменија. Првиве двајца се логичен избор. Трајчевски добил повик ваљда само ради тоа што игра на Кипар (каде што ќе се игра утакмицацта) и ради тоа што му е вонбрачен пулен на Мрме од Работнички.

Ne me kolni,ne me zali !
Ne mi nizi niza kletvi !
Kamen tezok zivot mi e
a po tezok odziv pusti
po narodni dumi sveti !
.....
I ako ne umram doma
tuku kaj sto stii pistat
v borba iskri kaj sto l*stat -
BLAZE, RECI NA DUSATA -
IMA ZOSTO DUSA DA E !
.................................................
Eh...Koco ne umre doma, ama ni kaj sto stii pistat, a bese trgnat tamu vo borba, ne ti dadoa sansa, pukaa precizno.Tvojata dusa e nad Makedonija vecno.

Небитен натпревар беше...од километар се познаваше дека нашите лабаво влегоја
Една од најнаместените утакмици што ја имам гледано во мојот живот.

Мицевски, Томе Китановски и Дуле Трајчевски ќе биле замените за со Ерменија. Првиве двајца се логичен избор. Трајчевски добил повик ваљда само ради тоа што игра на Кипар (каде што ќе се игра утакмицацта) и ради тоа што му е вонбрачен пулен на Мрме од Работнички.
ако има место во аероплано, нека иде уште некој,малку е само 5 резерви, башка треба луѓе на трибините да навиваат...Естонија денес имаше 12... ако нема ковид негативци од У21, па може и од У19, всушност за резерва која ќе игра 10-15минути на крај и од футсал репката да стаиш ќе изигра машки, ако недај боже затреба:icon_mrgr:
Битно е сериозен приод, ова сепак е официална утакмица..
б.т.в., се сеќавам многу поодамна, за време на ЕхЈу, еднаш испадна да ги фати на спиење една закажана френдли со Блгарија, кај нив...немаше тогаш ни Корона ни јелов кард, , ама ете во моментот немаши играчи, ги збираа буквално од улица и со автобус тргнаа за Блгарија, немаа ни 1 тренинг припрема...
Блгарчета не начекаа и не тепаа 5:0, имаше со денови потоа заебанции на радио Белград за срамната фудбалска експедиција...

Последно уредено:
А како така се ослободени некои играчи кога играме два битни меча за ранг погоре? И сеа ако изгубиме од Ерменија кој ќе биде крив, Цацко?
може Италија и на нив нема да им пушти играчи ако имаат таму...
Глупа работа, а вика ПАУЗА во лигашки шампионати...

Коа вака ќе се избаците глупо :pos: Ффм отсекогаш контактирале и имаат листа на играчи,треба време,молење,документација,контакт одржување,откако дојде шипацот на чело,успори ја со активности ....[emoji38]
Автоматски споено мислење:

Делчево
Од Каменица е Стојановски, во Делчево е роден.

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

Средината ќе ни биде каша попара со Ерменија, Губиме 3-0, ќе има реприза од минатиот натпревар во Ереван, само што сега се игра во Кипар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom