Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додека не извадат пиштол не признавам![]()
Кај тие што е топката, тие проаѓаат понатаму!
Мене ми личи дека тие кај кои е топката, ја носат накај центар да изведуваат.Кај тие што е топката, тие проаѓаат понатаму!
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Музичарот е уствари доктор. Од Валандово е.Мојот човек Адеми, едноставно тлее доека му свират тамбури над уво, 82 саати нема спиено, рока еспресо и шток, врие. Сигурно побарал некоја од Мишо Ковач да му ѕвони.
![]()
Види го музичаров, како Пачанга од Carlitos Way со Ал Пачино е.
РИНЕ
![]()
Кометал, Вардар, Литванија 2011, ракометарите 2012, сеа европско .. и сето тоа остварено во криминална средина каде политиката маме ебе во секоја сфера. Колку ебено талентирана и жедна нација сме ние за спорт.
Замислете инфраструктурно и финансиски да се вложува континуирано во секој спорт во наредните 25-30 години? Јас гарантирам дека имаме талент за да бидеме во топ 10 репрезентации во сите побитни спортови, зошто не и изненадување како грчка во 2004. Само ни фали вложување и работа работа и само работа во тој сиров талент.
Ех пусти сонови ...
Над 9М евра добија сега со пласманов. Кој знае колку ќе испоукрадат све им јебем.Најмногу треба да се вложи во домашниот фудбал односно во нашата лига...а тука сме милиони години заостанати....право чудо е како стигнавме на ЕП со ваква инфраструктура и мизерни клубови.....дури мизерни да се кажат е млак збор, онака дното го допираат во секој сегмент.
8.5Над 9М евра добија сега со пласманов. Кој знае колку ќе испоукрадат све им јебем.