Кварацхелија и Шенгелија, за тие денеска кажаа дека имаат ковид, првиот игра за Рубин, а ако мислиш на Чакветадзе кој игра за Гент, ни тој нема да игра, барем како што пишуваатИзвинете вака што прашувам, ама кои точно им недостасуваат на грузијциве? Од Гент и Рубин играчите?
Можно е да са чипирани и баш ко нај требат Бил Гејтс преку чипо да ги е повредил..Се си биваЧитам наслов на фб: ШОК, БАРДИ СЕ „УКОЧИ“, НЕМА ДА ИГРА ПРОТИВ ГРУЗИЈА! И РИСТЕВСКИ И ВЕЛКОСКИ НЕ ПАТУВААТ
Отворам коментари, што ќе видам:
- "Abe ne se lazete samite i ne go lazete narodot kazete ja vistinata deka ke ja prodadite za ogromni pari, i zosto da igrate da se macite koga mozi doma da sedite i da vi stignat parite na smetka polesni pari zdravje"
-"Prodadena e 100%"
-"Podobro kazete deka ne vi se igra odkolku vaka"
Добро, на кои дроги се овие луѓе? Баш ме интересира што теории на заговор им се вртат низ главите, јас не знам што народ ќе бевме, стварно, во се се бара некоја завера, намештаљка итн..
Битно прашање, дали ќе игра оној малион Параскева ор самтинг, што им го испи умот на последната утакмица во Скопје??
Тој Кварацхелија е мозок шо ни испи кога игравме сега пред еден месец ?
Од како влезе во второ полувреме најголема опасност по голот беше тој,на крај и гол ни даде, супер шо нема да игра.
On the other hand, Georgia lost two of it’s best players. 19-year-old winger Khvicha Kvaratskhelia, who scored the goal in Skopje last month, and Levan Shengelia, another winger, both tested positive for COVID-19 and were immediately put into self-isolation, according to the UEFA protocol.
Давајте линкови за од странство, Мрт не ги отвара тука.
Давајте линкови за од странство, Мрт не ги отвара тука.
јас овде ги следамДавајте линкови за од странство, Мрт не ги отвара тука.