Македонска фудбалска репрезентација

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Извинете вака што прашувам, ама кои точно им недостасуваат на грузијциве? Од Гент и Рубин играчите?

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Извинете вака што прашувам, ама кои точно им недостасуваат на грузијциве? Од Гент и Рубин играчите?
Кварацхелија и Шенгелија, за тие денеска кажаа дека имаат ковид, првиот игра за Рубин, а ако мислиш на Чакветадзе кој игра за Гент, ни тој нема да игра, барем како што пишуваат

Член од
5 март 2018
Мислења
16.611
Поени од реакции
18.859
Тој Кварацхелија е мозок шо ни испи кога игравме сега пред еден месец ?
Од како влезе во второ полувреме најголема опасност по голот беше тој,на крај и гол ни даде, супер шо нема да игра.

Член од
1 април 2018
Мислења
2.106
Поени од реакции
4.099
Читам наслов на фб: ШОК, БАРДИ СЕ „УКОЧИ“, НЕМА ДА ИГРА ПРОТИВ ГРУЗИЈА! И РИСТЕВСКИ И ВЕЛКОСКИ НЕ ПАТУВААТ

Отворам коментари, што ќе видам:
- "Abe ne se lazete samite i ne go lazete narodot kazete ja vistinata deka ke ja prodadite za ogromni pari, i zosto da igrate da se macite koga mozi doma da sedite i da vi stignat parite na smetka polesni pari zdravje"
-"Prodadena e 100%"
-"Podobro kazete deka ne vi se igra odkolku vaka"

Добро, на кои дроги се овие луѓе? Баш ме интересира што теории на заговор им се вртат низ главите, јас не знам што народ ќе бевме, стварно, во се се бара некоја завера, намештаљка итн..

Член од
23 август 2015
Мислења
246
Поени од реакции
438
Читам наслов на фб: ШОК, БАРДИ СЕ „УКОЧИ“, НЕМА ДА ИГРА ПРОТИВ ГРУЗИЈА! И РИСТЕВСКИ И ВЕЛКОСКИ НЕ ПАТУВААТ

Отворам коментари, што ќе видам:
- "Abe ne se lazete samite i ne go lazete narodot kazete ja vistinata deka ke ja prodadite za ogromni pari, i zosto da igrate da se macite koga mozi doma da sedite i da vi stignat parite na smetka polesni pari zdravje"
-"Prodadena e 100%"
-"Podobro kazete deka ne vi se igra odkolku vaka"

Добро, на кои дроги се овие луѓе? Баш ме интересира што теории на заговор им се вртат низ главите, јас не знам што народ ќе бевме, стварно, во се се бара некоја завера, намештаљка итн..
Можно е да са чипирани и баш ко нај требат Бил Гејтс преку чипо да ги е повредил..Се си бива :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.815
Поени од реакции
40.104
Битно прашање, дали ќе игра оној малион Параскева ор самтинг, што им го испи умот на последната утакмица во Скопје??

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Битно прашање, дали ќе игра оној малион Параскева ор самтинг, што им го испи умот на последната утакмица во Скопје??
Тој Кварацхелија е мозок шо ни испи кога игравме сега пред еден месец ?
Од како влезе во второ полувреме најголема опасност по голот беше тој,на крај и гол ни даде, супер шо нема да игра.
On the other hand, Georgia lost two of it’s best players. 19-year-old winger Khvicha Kvaratskhelia, who scored the goal in Skopje last month, and Levan Shengelia, another winger, both tested positive for COVID-19 and were immediately put into self-isolation, according to the UEFA protocol.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Член од
8 ноември 2012
Мислења
234
Поени од реакции
389
Давајте линкови за од странство, Мрт не ги отвара тука.
јас овде ги следам
freestreams-live1.com
А имаш и sportzone апликација и за на мобилен и за на лаптоп/комјутер нема реклами

Kajgana Shop

На врв Bottom