Ајде баш ако најдеш стави видео, јас не можам да најдам, без заебанција зборам Од сликава може да видам дека Мегваер се придвижува кон нафрлена топка а Џејмс уште го држи, така што не знам што е навремено тука. Искрено не ми текнува на ситуацијата, тапа ми беше стримот вчера.
На Смолинг најмалце 3 пенали памтам да му се досудени за вакво држење, последниот против Њукасл, еве од фан клуб Јунајтед 100% ја паметат ситуацијата.
Па не ривали, ривачишта се кога ќе ги споредип со лондонските екипи кои ај што не се ни нешто ултра трофејни (Арсенал на страна со 13ка у лига), него и си шалтаат играчи од тим у тим секој втор преоден рок.Што глумите дека ви се некои големи ривали? Утре заедно со Ливерпул на ручек ќе одат.
Супер што го постираше. Евидентен пенал, ете. Сега појасно ми е. Не дека и овој не ги користеше рацете излегувајќи од гужвата. И не дека вакви ситуации само на овој меч имаше 10 на број.
Па и не беше баш најчиста ситуацијата.
Сакаш да кажеш дека Јунајтед - Ливерпул е поголемо ривалство од лондонскиве?Па не ривали, ривачишта се кога ќе ги споредип со лондонските екипи кои ај што не се ни нешто ултра трофејни (Арсенал на страна со 13ка у лига), него и си шалтаат играчи од тим у тим секој втор преоден рок.
Ривалството меѓу клубовите од Манчестер и Ливерпул и меѓусебно е дефиниција за ова обидов од ривалство во Лондон.
Сакам.Сакаш да кажеш дека Јунајтед - Ливерпул е поголемо ривалство од лондонскиве?
Па баш дека сте град со највеќе трофеи треба да има омраза меѓу вас и Еверон, а ја такво нешто не сум видел. Заедно на утакмици идете што би се рекло.Па не ривали, ривачишта се кога ќе ги споредип со лондонските екипи кои ај што не се ни нешто ултра трофејни (Арсенал на страна со 13ка у лига), него и си шалтаат играчи од тим у тим секој втор преоден рок.
Ривалството меѓу клубовите од Манчестер и Ливерпул и меѓусебно е дефиниција за ова обидов од ривалство во Лондон.