- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 10.465
- Поени од реакции
- 11.396
гага на гости ке иде ако ништо другоја не би прифатил да сум на негово место јер кој курац ќе патувам само С. Америка - С. Македонија јеботе..
Sent from my iPhone using Tapatalk
гага на гости ке иде ако ништо другоја не би прифатил да сум на негово место јер кој курац ќе патувам само С. Америка - С. Македонија јеботе..
А што е неговото патување поразлично од останатите американски фудбалери кои печалат во Европа? Уште саат време повеќе со авион?ја не би прифатил да сум на негово место јер кој курац ќе патувам само С. Америка - С. Македонија јеботе..
Mладиот и надежен Николче Митревски.Ако барате голман, ракомет е, ама сите го знаеме Митревски
Оти тричко не е во форма топ си е во Кипар тука нема дадено гол две и кусур години исто и за нестор важи кога бил поарен во серија Б ко беше ама најјак е онај од Мајорка кутриот ни пенал не погоде а таму нема ниту резерва да биди...Еве, оствариле контакт со нашата МЛС ѕвезда
Голгетер од МЛС ќе игра за Македонија?
Селекторот на македонската фудбалска репрезентација, Игор Ангеловски, го повикал Американецот со македонско потекло Дени Мусовски во иднина да ги брани боите на земјата од каде потекнува.kajgana.com
Се надевам нема медиумиве да му направат огромен притисок, пошто сепак е играч што не беше ни стартер во МЛС, дури сега сврза пар мечеви во први 11
Реално, на 24 години мислам дека подобар потег би му било да игра за нас, а башка и ако сака да направи трансфер некаде, евентуален наш пласман на ЕП би му бил супер потег
Би било супер да се има напаѓач на клупа со оглед на тоа во каква репрезентативна форма се Тричко и Несторовски
Знам тоаОти тричко не е во форма топ си е во Кипар тука нема дадено гол две и кусур години исто и за нестор важи кога бил поарен во серија Б ко беше ама најјак е онај од Мајорка кутриот ни пенал не погоде а таму нема ниту резерва да биди...
а со оглед на тоа во каква репрезентативна форма се Тричко и Несторовски
Апсолутно 0 сличности меѓу Џони и Николче. Џони личи на сир Каи од цртаниот за кралот Артур, поточно мечот во каменот.На @Трибиани брачед му. Иста фаца се
Како тоа пример не игра?прример она Стојановски не игра во Франција