Македонска фудбалска репрезентација

A

Ali Pasha

Гостин
Алал нека му е, тоа ќе му остане после богатата интернационална кариера која што му траеше по пола сезона у кој клуб и да играл надвор.
Алал не алал, дечкото кешираше 1 милион долари во Саудиска Арабија, а јас и ти си пишуваме по форуми за него, а не тој за нас!

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610
Нема зошто чудење, играме со репрезентација која е на наше ниво, е сега ако некој помисли дека сме Бразил после победи со некои шабански најдолен вид екипи то е веќе друго.
Озбилно викаш дека Естонија и Македонија се со ист квалитет?
Барем 2 класи над нив сме по квалитет. Тоа што играме ко да сме стаени на Amateur е друг муабет.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ете, првиот тим на Македонија >>> Првиот тим на Естонија

Сеа јбг, не сме ние квалитетна репрезентација па да можеме со ротиран состав да се носиме и со вакви екипи..ама тоа е, бод-бод, дај шта даш...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.025
Им ставиве првотимци, ги решивме ко мали деца. Сепак Мрмињо со класична мрмоваќа, реши покрај Пандев и Барди, Трајковски да шутира, што последен гол во клупска кариера му е во Цементарница 55.

M

Macedon1um

Гостин
абе сигурно, сеа ми реплицираш коа заспа нашава одбрана, што те немаше прееска?
Па не сум цело време јас на форум, пишав јас дека очекувам голови и каква игра играат Естонциве ама ти изгледа на флешскор само ги пратиш

Најголема грешка што Пандев или Барди не го шутираа пеналон :tapp:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.421
Поени од реакции
16.698
Алал не алал, дечкото кешираше 1 милион долари во Саудиска Арабија, а јас и ти си пишуваме по форуми за него, а не тој за нас!
Абе 10 милиони нека кешира ми чуе мене, ама тоа не значи дека успеал на фудбалски план.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Збор два за премиерот Зајко Зајков :D

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

A

Ali Pasha

Гостин
Богами, да играш за Волфсбург, Брондби и пикот да ти биде повратот во Шкендија е трагедија само секој со своето...
Исто и ти пишуваш за него, не тој за тебе :D. Тој се врати, поради болниот татко и мајка, ама за некој што нема емоции, мислам дека џабе е трудот за да им објасниш. Нејсе,важно си имате некој за да го пцуете, инаку ќе требаше да са нафрлите по Трајковски
Автоматски споено мислење:

Абе 10 милиони нека кешира ми чуе мене, ама тоа не значи дека успеал на фудбалски план.
Ај така нека биде, дека не ти чуе

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Исто и ти пишуваш за него, не тој за тебе :D. Тој се врати, поради болниот татко и мајка, ама за некој што нема емоции, мислам дека џабе е трудот за да им објасниш. Нејсе,важно си имате некој за да го пцуете, инаку ќе требаше да са нафрлите по Трајковски
Аман бе друже што му стори бранење, поради мајка му и татко му што биле болни се вратил, да не треба солза сега да ни капне?

Мајка ми и татко ми да се болни а јас да живеам во Данска или Германија, таму ќе си ги повлечам, не ќе ги влечам низ МКД по заводи за рехабилитации. Го вртиш цело време муабетов као да го хејтаме овде Хасани на национална база а врска нема, едноставно амбициите му биле на 0 во споредба со Барди и останатите и тоа е тоа, оправданија до утре можеме да бараме.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Автоматски споено мислење:

Ај така нека биде, дека не ти чуе
3 страни има пцуење по Трајковски, не знам да не го читаш форумот со Internet Explorer :)

Член од
19 август 2010
Мислења
4.003
Поени од реакции
9.762
Aj be ne mi go drvi so mrtviot Hasani. Mrme debilot e kriv što ne se vrakjame so 3 boda od Estonija. Trebaše da startuva so prv sostav, vekje u prvo ke ja reševme pa vo vtoro ke beše rutina.

Kajgana Shop

На врв Bottom