Ролан Гарос 2020(27.09-11.10.2020)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nadal igra fenomenalno,6 UE za 2 seta e nenormalen podatok.
Kjotek za Nole ramen na onoj kjotekot sto mu go mavna na Rafa na AO....

Ја уште чекам epic меч незнам за вас [emoji91]

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Кој генијалец му ја смисли тактиката на Новак со скратени топки против Надал?

Кој генијалец му ја смисли тактиката на Новак со скратени топки против Надал?
Тактиката од 2015 година кога го доби овде кога Рафа беше на ниво на Карбаљес Баена, повреден и распаднат. Рече Новак дека ќе гледал инсерти од тој меч зашо ќе му помогнеле за денешниов. Сеа за сеа добро му иде мора да се признае.

Тактиката од 2015 година кога го доби овде кога Рафа беше на ниво на Карбаљес Баена, повреден и распаднат. Рече Новак дека ќе гледал инсерти од тој меч зашо ќе му помогнеле за денешниов. Сеа за сеа добро му иде мора да се признае.

Ебан поен не зеде со скратени топки. Наместо да оди на сила и да игра на бекендот на Надал, тој прави глупости. Инаку овај инсајд аут форхендот на Надал е најјакиот удар во историјата на тенисот.

Aj be da ti ebam turnirot bez hawk eye.. koj kurac tragovi i kurcevi kariki gledaat. Prostacki turnir, koj so izgovor deka e skapo, nema hawk-eye. Pa turniri 500 imaat da vi ebam mamicata.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Што е со коментаторот, јас разбирам да е пристрасен, ама претерано е ова, на секоја топка која е блиску до линија, а е аут плаче. Судијата го направи како да не знае да процени ниту една топка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom