Фан Клуб: Интер

Vo odbranata imame eden CIMENTO igrac, De Vrij. Toj e ne zamenliviot. MORASE da kupat uste eden, sto ke rotira so Skriniar i Bastoni. Skriniar e strasiliste, ama vo formacijava e malce izguben. Bastoni e tip na igrac sto nekogas treba da bide starter, a nekogas prva rezerva. Barem vo momentov, mlad e seuste.
Drugoto e OK.

Па не се донесе никој на негово место.
Замена таму е Дамброзио. Замена за Бастони е Коларов, додека за Де Вриј го иаме Ранокиа или преведено, речиси и да немаме адекватни замени за тројцата централни.
Можеа да донесат некој од типот на Рудигер, Ругани...ама очигледно е дека сме на eco mode.
Вертонген беше без пари, искуство повеќе од Шкринијар, Де Вриј, и Бастони.
Кумбула беше исто така опција. Млад Играч со потенцијал да се развива исто ко Бастони.
Туку.. овај Пирола од примавера го фалат дека е потенцијал голем, како ви изгледа вас шо го имате гледано ?

и што преговараа за Шкринијар.

Мене целата таа приказна околу преговарањето за Шкринијар ми беше сомнителна. Освен нешто млако за Тотенхем што се споменуваше, ниту еден сериозен клуб не покажа интерес. Да сакаше Интер да го продаде, мислам дека ќе се појавеа барем 3-4 клуба кои ќе немаа никаков проблем да платат 50-60 милиони, и тука пред се мислам на двата Манчестери кои се драма во одбраните.

Пирола игра со лева, што значи дека на Шкринијар не може да му биде замена. Вака ми изгледа ко океј играч, требаше вакво дете од Примавера да донесат и на местото на Дармијан тажниот.

Се прашувам зошто периката никад не ги ротира Шкринијар и Де Фрај... можеби Де Фрај подобро ќе се снајде десно, додека пак словакот е проверена опција како ударен централен.

Вертонген беше без пари, искуство повеќе од Шкринијар, Де Вриј, и Бастони.
Кумбула беше исто така опција. Млад Играч со потенцијал да се развива исто ко Бастони.
Туку.. овај Пирола од примавера го фалат дека е потенцијал голем, како ви изгледа вас шо го имате гледано ?

Имаа опции за ич пари или нешто ситно : Вертонген, Отаменди, Тиаго Силва, Ивановиќ.
Ама изгледа тоа одамна било решено со доаѓањето на Коларов. Небитно веќе, завршена е причата, на Конте останува сега. Има прилика за Серија А а и полесна група во ЛШ него пред. Му се вратија Наинголан и Перишиќ, ете му го Видал и Хакими а и Дармијан. :)
Секој неуспех на вакви конкуренти во лигата ќе е негова вина. Не ме занима како играл Хандановиќ, што напраил Гаљардини не сум ги бирал јас тие 11.

Него, Пирола истотака го дадоа вчера на позајмица во Монца.
Ако сега случајно 2-3ца од одбрана фатат корона и еден е суспендиран, ќе мора Гаљардини или Весино да играат таму. :)
Башка Весино мене ми изгледа на тежок за продавање. Мислам ќе си иаме слична мака како со Жоао Марио.

vesino ne e prodaden sea zasto nema ni da pomine medicinski u drug tim, mesec i nesto ke pauzira, taka da praktinco i nevozmozno bese takov nekoj da ti go kupi inace lesno mozese da se dade u napoli, vaka mesto nego si go zemaa oni bakajoko.
Ne veruvam vesino da pravi problemi valjda i samiot e svesen deka nema mesto za nego u vakva sredina.

Пирола игра со лева, што значи дека на Шкринијар не може да му биде замена. Вака ми изгледа ко океј играч, требаше вакво дете од Примавера да донесат и на местото на Дармијан тажниот.

Се прашувам зошто периката никад не ги ротира Шкринијар и Де Фрај... можеби Де Фрај подобро ќе се снајде десно, додека пак словакот е проверена опција како ударен централен.
Да да, пошо Конте е познат по давање шанса на млади играчи, како Агуме лани што доби шанса да покаже што знае. Нека иде малиот нека игра фудбал, а не да додава топки поред аут линија.

vesino ne e prodaden sea zasto nema ni da pomine medicinski u drug tim, mesec i nesto ke pauzira, taka da praktinco i nevozmozno bese takov nekoj da ti go kupi inace lesno mozese da se dade u napoli, vaka mesto nego si go zemaa oni bakajoko.
Ne veruvam vesino da pravi problemi valjda i samiot e svesen deka nema mesto za nego u vakva sredina.

Јасно тоа.
Муабетот ми е како е се повеќе повреден, да се молиме некој и на позајмица да го земе догодина или во Јануари.
Не е он дудук како Гаљардини или Жоао, ама годините го газат, повреди се почесто и освен Фиорентина, Сампдорија или Џенова, тешко дека догодина ќе успееме да го увалиме на тим како Наполи.

Да да, пошо Конте е познат по давање шанса на млади играчи, како Агуме лани што доби шанса да покаже што знае. Нека иде малиот нека игра фудбал, а не да додава топки поред аут линија.
Пошто Бастони е ветеран, Мартинез исто и Барела и Хакими.

Што сакате 10 деца ли да играат? Треба да е некој вондеркид за да игра на 18 години.

Па океј, мислев нешто по примерот на Бастони. Детето доби шанса и покажа дека е топ играч.

Bidna i kaj nas korona, bastoni ispadnal pozitiven na testiranjeto za mladata italijanska reprezentacija, vo rok od 24 saati 2 testa, prviot negativen, vtoriot pozitiven, sea se ceka na tret sto ke go pravi utre sabajle.

Убаво реков со Лацио второ играа како пола корона да имаат...

Еве малку за Госенс...

"It is a great honor to be associated with teams like Juventus or Inter. It makes me proud and shows me that I am doing a lot of things well this season. At the moment I don't think about it and I can't wait for the adventure in the Champions League with the Atalanta shirt. We will see what happens next. I have never hidden the fact that I would like to play in the Bundesliga. If I had the opportunity to move to a high-level club, I would also be stupid if I didn't accept it"

My transfer to Schalke failed last year for economic reasons because the offer was too far from what Atalanta wanted. If Schalke contacted me it would still be difficult for me to say no, because it is simply my heart's club. However, I must try to think rationally and, objectively, at this moment it would make little sense from a sporting point of view to move from Atalanta to Schalke 04 “.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom