Фан Клуб: Интер

Синиша со леукемија го помина вирусот како мачкина кашлица. Ако вирусот не му може ништо и на Најнголан, џабе мерки, џабе рестрикции, џабе отиде светов у пм.

#StayStrongNinja

Синиша со леукемија го помина вирусот како мачкина кашлица. Ако вирусот не му може ништо и на Најнголан, џабе мерки, џабе рестрикции, џабе отиде светов у пм.

#StayStrongNinja
Абе и Жан Митрев кажа ако се открие во почетна фаза, целосно прочистување на крвта го лекува 100% ама терапијата кошта 12 000 евра... Така да за нив секад ќе има решение.

Жан Митрев уште во мај излече пациент од корона вирус...работата е тоа што неможи тоа да се направи кај спортистите бидејќи ќе треба подолго време да лежат во болничка постела за да се регенерираат и можи ќе фати подолг период додека се вратат на терените.

Позитивен и Раду.
14 ли беа потребни за да се одложи натпреварот?

Позитивен и Раду.
14 ли беа потребни за да се одложи натпреварот?

Мислам правилото е ако немаш 13 здрави, ама ако од тие 13 ниеден не е голман рецимо, ваљда нема да стават рандом некој да брани. Смешно им е малце правилото.

Мислам дека тоа правило е за уефа натпреварите.

Можи да се побара утакмицата да биди одложена ако има 10 инфицирани истовремено (еднаш во сезоната максимум), или да нема 13 играчи, вклучително и од младинскиот тим од кој еден голман. Во сите други случаеви мора да се изигра.
Барем така е правилото...

Можи да се побара утакмицата да биди одложена ако има 10 инфицирани истовремено (еднаш во сезоната максимум), или да нема 13 играчи, вклучително и од младинскиот тим од кој еден голман. Во сите други случаеви мора да се изигра.
Барем така е правилото...
Ako tolko mnogu gi pocituva pravilata i Napoli ke igrase so Juventus ama jbg.

Гледам сега дека Зињо Ванхаузден (или како и да се пишува) завчера дебитираше за селекцијата на Белгија.
Имаме buy back опција за него?
Знам дека го продадовме за добра пара , мислам беше најскап трансфер во Белгиска лига ама не ми текнува да имаше некоја buy back цена.
Кај нас многу се повредуваше, ама чим Стандард при толку повреди реши да го плати 10м+ сигурно е играчиште.

Inter sold Vanheusden to the Belgian Pro League outfit last Summer and as part of the deal the clubs came to a gentleman’s agreement which enables Inter to resign him this Summer and next Summer.

И да, треба да го вратат догодина и да си ја чека шансата како ротациски играч со Бастони, Милан и Де Фрај.

https://sempreinter.com/2020/08/07/...-at-standard-liege-before-returning-to-inter/

Inter sold Vanheusden to the Belgian Pro League outfit last Summer and as part of the deal the clubs came to a gentleman’s agreement which enables Inter to resign him this Summer and next Summer.

И да, треба да го вратат догодина и да си ја чека шансата како ротациски играч со Бастони, Милан и Де Фрај.

https://sempreinter.com/2020/08/07/...-at-standard-liege-before-returning-to-inter/

Само да не се повреди сезонава како пред (мислам дека имаше 2 тешки повреди со нас) и може да биде одлична инвестиција.
Плус тоа што е Home Grown, а ова и те како е потребно со оглед на тоа дека моментално имаме пријавено само 22+3 играчи за ЛШ.

Гледам сега дека Зињо Ванхаузден (или како и да се пишува) завчера дебитираше за селекцијата на Белгија.
Имаме buy back опција за него?
Знам дека го продадовме за добра пара , мислам беше најскап трансфер во Белгиска лига ама не ми текнува да имаше некоја buy back цена.
Кај нас многу се повредуваше, ама чим Стандард при толку повреди реши да го плати 10м+ сигурно е играчиште.
ova e eden od najsumjivite transferi ever napraeni u klubov, koga se u prasanje prodazbite, u paket so 10te prodolzuvanja na dogovorot na Longo koj bogznae cie dete e pa do godinava bese igrac na inter i godisno lapase po milion evra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom