Господа, повеќе од само глупи и наивни фудбалери, ти ебам тоа најпоштените играчи.
Eve toa sto ti go zboram za Solskjer. Sega izjavil deka ako negov igrac taka napravil kako Lamela kje go ostavil samo na voda i leb dve nedeli.Ne sum sarkasticen, ozbilen sum. Za kaj Mancester znam toa e od Solskjer.
Sto se odnesuva do mene mnogu kje mi bese milo toa sto go napravi Lamela da bese igrac na Mancester.
Ps. Evra e 100 posto vo pravo, za vakov performans samari treba da letaat.
Ау не сум знаел дека е за Ливерпул, овде баш и не се истакнуваат неговите другарчиња! Те се бесат, те се трујат, после изиграваат Ноне Тереза..... ајт ќе им пројде!ова да му го речиш на некој фан на Сити, Лестер, Рома, Челси ај да разберам.
Да му го речиш на фан на Ливерпул кој се вратени во полн ек и имаат вкупно 5 ЛШ титули и 19 домашни титули е малку кретенски.
Одамна на форумов не ги заебаваат Јунајтед пошто му завидуваат, ги заебаваат Јунатед оти се тешко срање.
Martinez koga kje primi 4 gola za eden cas, kje te castam sto sakas.Ливерпул ќе го добие овој натпревар, зошто скокате?
2-4 конечен ќе биде.
Кој знае, знае.Ливерпул ќе го добие овој натпревар, зошто скокате?
2-4 конечен ќе биде.
Еве 1, уште 3.Martinez koga kje primi 4 gola za eden cas, kje te castam sto sakas.