Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како бивш фан на Манчестер се надевам дека ке го набркате тој кловнот Вудворд. И ако оди Оле да дојде Алегри, затоа што е тој најдобар избор моментално...
И ти ли бе пред Тотенхем за Јунајтед си бил. Хахаха уште еден ни фали и ќе си отвориме клубче и ќе си се собираме еднаш неделно. Ќе си дискутираме за проблемите од минатото и лузните што Јунајтед ни ги нанесе.

Дијагноза е! Кога навиваш за еден клуб, ама најголем успех во твојот навивачки стаж ти е поразот на друг клуб!
ова да му го речиш на некој фан на Сити, Лестер, Рома, Челси ај да разберам.
Да му го речиш на фан на Ливерпул кој се вратени во полн ек и имаат вкупно 5 ЛШ титули и 19 домашни титули е малку кретенски.

Одамна на форумов не ги заебаваат Јунајтед пошто му завидуваат, ги заебаваат Јунатед оти се тешко срање.

И ти ли бе пред Тотенхем за Јунајтед си бил. Хахаха уште еден ни фали и ќе си отвориме клубче и ќе си се собираме еднаш неделно. Ќе си дискутираме за проблемите од минатото и лузните што Јунајтед ни ги нанесе.

Ја ги сменив ради бојата, алергичен сум на црвена, а и ми се допадна тогаш фудбалот на Реднап. :love:

Абе 24/7 можам да го гледам вака, крв му е.ам, нека пати за сите гомна што ги јадеше за Арсенал (не дека тоа не било така ), ама нека го осети на своја кожа потсмевот, презирот што го имаше

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Абе 24/7 можам да го гледам вака, крв му е.ам, нека пати за сите гомна што ги јадеше за Арсенал (не дека тоа не било така ), ама нека го осети на своја кожа потсмевот, презирот што го имаше

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Pusti si go gifot kade solzite si gi brise so pari.

како може тим да смените, па вие сте ептен неозбилни личности.

Подобро да сменат тим, отколку да престанат да навиваат за него бидејќи не освојува титули.

како може тим да смените, па вие сте ептен неозбилни личности.

У детство ми беа симпатични, ама со тек на време ја замрзев тотално црвената боја и ги сменив.

Кој ми стави хаха емотикон, нешто да му ставам од позади.

Ќе има уште еден дебакл?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom