- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Добро, со поклонет гол од судијата останува Челзи во битка за титула.
Тоа е погрешен наратив.Пошо потрошивте 300 милиони и настрана реметот, очекуваме дека МОЖЕБИ ќе има пресврт..
А ако нема, тогаш за уште ремет. Јебига, потрошивте 300 мил.
Автоматски споено мислење:
Ете
Не би требало. Башка кој скапџија? Само Хаверц игра на таа позиција.Не знам зашто на форумов ваква атмосфера има демек Челзи купиле 200 играчи.Каква желба за фудбал има Маунт, штета ќе биде ако го истиснат од составот на сметка на скапџиите што дојдоа.
Ете и ти си срамота за форумов, па се живее некако! Така и ПЛ ќе си преживее со овој ВАР и вакви судииДенешниве одлуки се чисти и блатантни фаворизирања на поголемите екипи на сметка на помалите. Ништо друго освен страв од погазување на авторитет, нит лошо судење нит ништо. Срамота за англискиот фудбал.
Која одлука на мечот на Манчестер беше фаворизирање на Манчестер, те молам објасни ми? Ама онака пишувај логично, не како да имаш мозочен удар претрпено. Ова со Челзи сега беше срамно, ама Челзи е во прашање, срамна екипа, срамна одлука.Денешниве одлуки се чисти и блатантни фаворизирања на поголемите екипи на сметка на помалите. Ништо друго освен страв од погазување на авторитет, нит лошо судење нит ништо. Срамота за англискиот фудбал.
Штета за ВБА, навистина. А утрово на Манчестер му се смееше. Ова за плачење беше.Штета.
Не ми го закачај Роналдо.Не знам за Хаверци, Вернери и Џејмсовци, ама каква лопата е она циганон со број 9 на грбот тоа е страшна работа. Ебем ти неписмениот играч, како на мраз да гази, така делува у одредени моменти.
Маркос Алонсо е криминал у одбрана, па и у напад е жими куров али ајде.
Моментално многу тажно делуваш. И уморно. Онака за жалење. Одмори вечерва, утре заедно ќе кроиме планови како Челзи да стигне до топ 4. Нема да биде многу тешко, уште само 300 милиони фалат за четири нови играчи во одбраната.Сега читам повнимателно. Овој ултимативниот бот откако го провалија сите дека е ултимативен Твитер бот и дека нема поим ниту од фудбал, ниту од животот, почнал всушност и нешто да пишува. Ни помалку, ни повеќе, почнал да ,,диса", сарказам да просипа по темава.
Епа добро, си напишал нешто, еве не си бот. Што се однесува до мене.
Ајде на другиве им личи, така се однесуваат на форум и си го тераат филмот докрај. Ама факинг Ули Хенес си зел за право нешто да напише.
Абе оди постирај официјализација на трансфер на Мкенку Микеле од Ростов во Розенброг, немој со вакви работи да се играш.
Веднаш по операција удираат. Алонсо изгледа пред мечот го изгледа легендарниот настап на Бакајоко за Челзи кога беше исклучен за пола саат па реши да го повтори.
@RATM само да те прашам, и не провоцирам повеќе, со колку милиони од вкупно 300 игра вечерва Челзи и дали е легитимно да се заебаваме ако кикснат? Ако се под 150 нема да брчам, чесен збор.
И јас мислам дека ВБА ќе изгуби на крајот, треба времево дури водат рационално да се искористи.
Убаво реков, кур формација. Ја играш оваа формација и кур добиваш.
Што ти е трансфер и искуство, чудо едно.
Не е хумано ова, чесен збор. Мене ми е жал, најсериозно. Не може да потрошиш 300 милиони и да губиш 3-0 од ВБА во пола саат.
Не може, одбивам да прифатам.
Па за 300 милиони можеа и подобри дресови да си купат.
Во второ полувреме ќе влезат Кепа, Лофтус Чик и Хадсон Одои, нема утка, ќе ја свртат.
Овој Абрахам не знам кој го излага дека фудбалер ќе биде од него.
Е кој да го тагирам? На @Донев кај и да е ќе му падне интренетот, од @dragonsky ако прочитам пост на сред утакмица ќе морам во клозет да одам, @HoT _iCe ќе ме натепа, @true blue е премногу културен и коректен да го заебавам...
Само ти ми остана.
Ќе се сетите на еден многу паметен дечко овде кој предвиде дека Челзи нема да заврши во први четири.
Линделоф, Рохо и Џонс би биле засилување за одбраната на Челзи.
Добро, со поклонет гол од судијата останува Челзи во битка за титула.
Која одлука на мечот на Манчестер беше фаворизирање на Манчестер, те молам објасни ми? Ама онака пишувај логично, не како да имаш мозочен удар претрпено. Ова со Челзи сега беше срамно, ама Челзи е во прашање, срамна екипа, срамна одлука.
Штета за ВБА, навистина. А утрово на Манчестер му се смееше. Ова за плачење беше.
Договорено.Моментално многу тажно делуваш. И уморно. Онака за жалење. Одмори вечерва, утре заедно ќе кроиме планови како Челзи да стигне до топ 4. Нема да биде многу тешко, уште само 300 милиони фалат за четири нови играчи во одбраната.
Договорено?