НБА сезона 2019/2020

Статус
Затворена за нови мислења.
84af08506809630010fc6307724dfa74.jpg

Да влезе Клиперс во финале, во што сакате ви се кладам дека го минува Лејкерс :D Ама, да влезе...

Да влезе Клиперс во финале, во што сакате ви се кладам дека го минува Лејкерс :D Ама, да влезе...

Клиперс во ништо не се подобри од Лејкерс, не знам од каде толкава сигурност.

Kavai go kolne denot koga dojde vo cipi ripi klubov ama ako me

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Клиперс во ништо не се подобри од Лејкерс, не знам од каде толкава сигурност.
Постави ја кладбата во случај да ги поминат Денвер :D
Многу играчи играат далеку под можностите, во финале со Лејкерс сум сигурен дека ќе се промени тоа. Во меѓусебните дуели ниту еднаш некоја од екипите не победи доминантно, се е можно.

Комптон Клиперс, овојпат малку и несакајќи го отепаа Џамал Мареј, и овој се врати и им ја скрши кичмата.

Сигурно со Зубац ќе ги минат Лејкерс, Веѓана ќе го изеде како ужинка.
Само кога ќе ги видиш на клупа Риверс и Лу, лудница. BLM багра.
Автоматски споено мислење:

Kavai go kolne denot koga dojde vo cipi ripi klubov ama ako me

Беше King in the North, сакаше да биде Gypsy king.

Незнам овој Каваи како успеа да отиде во овој тим, пари ли го натераа, што ли?
Него ова што прокоцкуваат плус 20 разлика водство неможе да е случајно, може еднаш да е случајно ама ова е веќе трет пат вака што им се дешава.

Постави ја кладбата во случај да ги поминат Денвер :D
Многу играчи играат далеку под можностите, во финале со Лејкерс сум сигурен дека ќе се промени тоа. Во меѓусебните дуели ниту еднаш некоја од екипите не победи доминантно, се е можно.
Moze ja kafana pienje jadenje bes limit?

Јас искрено знаев дека Јокич е јак играч...ама не знаев дека дотолку е јак...играчиште...секој напад вишок му правеше...ги искина со заби и напред и назад....што би се случило доколку некој ден се спојат со Дончич.

Ах ах, уште ова фалеше од Џони, наредна текма ќе се повреди на загревање.

Јас искрено знаев дека Јокич е јак играч...ама не знаев дека дотолку е јак...играчиште...секој напад вишок му правеше...ги искина со заби и напред и назад....што би се случило доколку некој ден се спојат со Дончич.
Shaq i Kobe?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom