- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.161
- Поени од реакции
- 10.125
Ако го најдеш случајно, пушти ми го во пп.Па затоа. А сигурна сум пред некоја година дека имаа каталог со цени, ама кој ќе го бара..
Ако го најдеш случајно, пушти ми го во пп.Па затоа. А сигурна сум пред некоја година дека имаа каталог со цени, ама кој ќе го бара..
Ако го најдеш случајно, пушти ми го во пп.
300 денари.Колку е Десетте? И општо како се Темплум со попусти, немаат ни каталог ни ништо?
Сабота, од 17 до 19. Јас не можам да појдам.Фросе коа ќе потпишува, знаеш?
Јас затоа ги одбегнав. Не обележале цени бе. Да не треба да прашувам: оваа колку е, оваа колку е...Каталог од Темплум. Како и што реков си ги даваат од тепка цените, на Саладин му наплатиле 300 за Десетте раскази, а во каталог пишале 350, мене ми ја наплатија 300 денари Лужиновата одбрана, а во каталог е 250 ден.
https://drive.google.com/file/d/1CvbJ2BuGkymmXNZd1T8ldaQYK0WM3-2J/view?usp=sharing
За?Па понеуслужливи продавачи/касиери, тешко некаде да ќе најдеш.
Од саемов. Дремат на телефон, не се замараат.
Не знам кога си била и на кој штанд, ама јас кога бев (дење во најголемата жештина) немаше никој да дреми на телефон.Од саемов. Дремат на телефон, не се замараат.
Кај 19:00 денес бевНе знам кога си била и на кој штанд, ама јас кога бев (дење во најголемата жештина) немаше никој да дреми на телефон.
Е сега имам замерка за Култура, во каталогот имаа книга од Коле Ангеловски што кога им ја побарав, прво жената не беше слушнала за книгата, па прашуваше друга типка, за на крај да ми рече таа книга ќе ја бараш во книжарница. А за кој к*р ја ставиле во каталогот, ако ја немаат на саем?!