- Член од
- 18 јуни 2017
- Мислења
- 387
- Поени од реакции
- 265
neznam dali e dobra ide da gi tuzi oti vo ova drzava nema pravdina samo ce se vleci po sudoviDa gi tuzis, ne ostavaj nisto na slucajnosta i spomni im go toa deka ke tuzis
neznam dali e dobra ide da gi tuzi oti vo ova drzava nema pravdina samo ce se vleci po sudoviDa gi tuzis, ne ostavaj nisto na slucajnosta i spomni im go toa deka ke tuzis
I jas taka mislam mozhebi nema da ja dobijam tuzhbata ama site 37k kje gi dadam na advokat barem javno kje gi izbrukam i kje im ja unishtam reputacijata. Tie pari mi se mene 2 betovi ama se ponashaat nonshalantno mu rekov da otvorat oddsportal i da vidat.so tesko srce ce ti gi isplata nema da se bruka do tolku
Келнер , ако може сметката , I wanna cash in $$$$$$$$Од другите ATP турнири око ми фаќа
Монтеиро -3,5 1.95 Копачка , Бразилецот го намачи Аугер со 3:1 , 3 сета одеа у тај брејк, лесно можеше да се искомплицира за Аугер тој дуел. Плус во Австрија се игра на земја шо е поприродна подлога за Монтеиро. Мислам дека и коеф е добар за тој хендикеп, мене ми се допадна како играше во ЊуЈорк.
Гулбис - Ханфман over 9,5 прв сет 1.62 и over 20,5 1.65 Спортлајф , Гулбис ова лето загуби трипати и тоа од ист тенисер ,Карачев ( шо моментално газе по челенџери). И Гулбис и Ханфман играт почесто долги мечеви , отколку кратки. Ова е квалификации за АТП у Кицбухел, мотивацијата е малку подруга од челенџер. Гулбис е стар за да праве кам бек, можда е најдел мотивација за играње тенис(мада Карачев му еба психата со три победи у второ коло низ Чешка на три турнири), ама тешко да се врати на тоа шо беше, додека Ханфман веќе освои еден челенџер на земја ова лето во Тоди, па одигра три тешки дуели( сите 3 во 3 сета) во Корденос и Триесте. Мислам дека ќе има борба тука.
Татко ми убо вика за сите овие тенисерките од овај дел на Европа и источниот блок. Сите само на кур мислат, на никоја не му е до тенис дојдено.Оваа Сакари ко Стосур да ја глеаш.
Сервис, форхенд, и раце поголеми од Надал.
Поздрави го татко ти многу, и кажи му дека три чисти нема од женски тенис. Најголемите фанатици во женскиот тенис доаѓаат токму од источниот и јужниот дел од Европа. Оваа Сакари на пример е невиден фанатик за тренинзи.Халмштад со Дегерфорш сабајле уште се думам шо да ја играм, дали ГГ или 3+, се одлучив за ГГ и секако дека 0:3 е резултатот, мамицата нивна.
едит: Во секундата пенал му свирна и гол кладоја, море уста на мене
Автоматски споено мислење:
Татко ми убо вика за сите овие тенисерките од овај дел на Европа и источниот блок. Сите само на кур мислат, на никоја не му е до тенис дојдено.
Помина Серена, ама не знам како не се сетив на подобар бет, Серена дека ќе го освои првиот сет. Ем нешто поголем коефициент, ем полесен тип.Три синглови од мене денес, двата од Стефан и плус Рубљев. Да не се повторувам што како со Серена и Кенин од она што го напиша Стефан, за Рубљев игра фантастичен тенис овде, нема изгубено сет. Беретини апсолутно во ништо не е подобар од русинот, кој има шанса овде да направи успех на кариерата. Делува сериозно, смирено и фокусирано.
Не дека има, туку сака да ги пцуе ко ќе промаши некојаПоздрави го татко ти многу, и кажи му дека три чисти нема од женски тенис. Најголемите фанатици во женскиот тенис доаѓаат токму од источниот дел од Европа. Оваа Сакари на пример е невиден фанатик за тренинзи.
А зошто па да не освои?Поздрави го татко ти многу, и кажи му дека три чисти нема од женски тенис. Најголемите фанатици во женскиот тенис доаѓаат токму од источниот и јужниот дел од Европа. Оваа Сакари на пример е невиден фанатик за тренинзи.
Автоматски споено мислење:
Помина Серена, ама не знам како не се сетив на подобар бет, Серена дека ќе го освои првиот сет. Ем нешто поголем коефициент, ем полесен тип.
Туку што правиме со Цветето, изгледа е сериозна дека ќе го освои турнирот?![]()
Ќе освои против Серена една метла.Туку што правиме со Цветето, изгледа е сериозна дека ќе го освои турнирот?
Како можеш покрај ваква лепотица да се кладиш на француската даска за сурфање? Цветето на старост поубава стана, порано беше многу слаба. Инаку за неупатените, бивша му е на Димитров. Димитров може не направи некоја кариера, ама тешко швалериште беше.Цеца нема кондиција, Корне нема мозок. Коеф беа тама поставени.
А ја пари на сеченио нос стави....