Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
mozzar ce isplati a zlatna kopack za 40000 se pra dupci

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Три синглови од мене денес, двата од Стефан и плус Рубљев. Да не се повторувам што како со Серена и Кенин од она што го напиша Стефан, за Рубљев игра фантастичен тенис овде, нема изгубено сет. Беретини апсолутно во ништо не е подобар од русинот, кој има шанса овде да направи успех на кариерата. Делува сериозно, смирено и фокусирано.
Пратам само у посигурна варијанта, сите да земат сет

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Ја сум луд или 1.70 за Поспишил - ДеМинаут over 9,5 прв сет е голем value ?

Двајцата се 3/3 со over 9,5 на УП Опен ...
Евротип дава 1.70 , marathonbet 1.44

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
Ако некој нема видено, Чешка вечер ќе настапи со младинци, не беше лош коефициентот на Шкотска

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Иначе денеска идам против Тием, кој го ебе .
Очекувам младио полжавојадач да почне ко шо почна против Муте, офанзивно. Не гледам 0:3 победа на Тием. Тука ќе има пукање. Тием не ми се допаѓа како игра у последно време. Немаше тешки противници, Мунар му предаде, факинг Нагал и испраниот Чилич шо најверојатно беше преморен после маратоните со Гомбос и Кудла.

Додека Аужер ме имресионира, доста е мотивиран, има брзина, има квалитет се глеа тоа.Се мачеше со Монтеиро, лесно го збриша преморениотМареј, а Муте ... Муте ќе има психолошки последици од тој меч.

Главен бет Аужер над 19,5 гејма 1.86
Бет со ризик : Аужер победа 2.95

размислувам и за over 9,5 прв сет 1.70 у Евротип

Член од
23 август 2020
Мислења
265
Поени од реакции
443
Hahaha koja asistencija na kazakstansiot defanzivec za 1-2 za Belorusija..hahhahhahha kakvi igraci ima lol mora da go poglednete remek deloto

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Ја сум луд или 1.70 за Поспишил - ДеМинаут over 9,5 прв сет е голем value ?

Двајцата се 3/3 со over 9,5 на УП Опен ...
Евротип дава 1.70 , marathonbet 1.44
Well , that was пичкин дим:motorce::motorce:
Автоматски споено мислење:

Hahaha koja asistencija na kazakstansiot defanzivec za 1-2 za Belorusija..hahhahhahha kakvi igraci ima lol mora da go poglednete remek deloto
Video pls

Последно уредено:
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.948
mozzar ce isplati a zlatna kopack za 40000 se pra dupci
Денес им се јавив уште во 9. Ликот не телефон беше скроз коректен и разбирлив и ми рече дека баш за моите бетови се правело муабет в канцеларија во тој момент им кажав дека Евротип исплати и дека границата е отворена сегде и дека неможе да се вадат со провајдерот бидејќи нивните луѓе задолжени т.е трејдерите не си ја бркаат работата и спијат во недела. И ми вика во недела неработиме никој тука, па тоа е како да нема поп во црква за Велигден скроз срамота. И после ми побараа слики од евротип да им пуштам на Вибер и им праќам и дебилите не ни ја имаат видено пораката со тикетите. Вика ако стварно имаат исплатено Евротип тука директорот полесно ќе одлучел и дека ќе ми се јавеле утре бидејќи ќе донеселе одлука во текот на денот, а од АСОМ ни трага ни глас...

Член од
18 јуни 2017
Мислења
387
Поени од реакции
265
Денес им се јавив уште во 9. Ликот не телефон беше скроз коректен и разбирлив и ми рече дека баш за моите бетови се правело муабет в канцеларија во тој момент им кажав дека Евротип исплати и дека границата е отворена сегде и дека неможе да се вадат со провајдерот бидејќи нивните луѓе задолжени т.е трејдерите не си ја бркаат работата и спијат во недела. И ми вика во недела неработиме никој тука, па тоа е како да нема поп во црква за Велигден скроз срамота. И после ми побараа слики од евротип да им пуштам на Вибер и им праќам и дебилите не ни ја имаат видено пораката со тикетите. Вика ако стварно имаат исплатено Евротип тука директорот полесно ќе одлучел и дека ќе ми се јавеле утре бидејќи ќе донеселе одлука во текот на денот, а од АСОМ ни трага ни глас...
so tesko srce ce ti gi isplata nema da se bruka do tolku

Kajgana Shop

На врв Bottom