Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
vo adamovoto jabolko ja zdena, taka kazaa vo studioto post mecov...Незнам само како успеа да ја згнетит баш вгла
vo adamovoto jabolko ja zdena, taka kazaa vo studioto post mecov...Незнам само како успеа да ја згнетит баш вгла
И што? 0-40 спаси Буста на 5-4, тука да земеше Новак лесни 3-0. Поен не можеше да земе Буста на сервис на Новак до 5-5 и тој пад на Новак. Нема врска Агут со Буста, Агут има предобар флет форхенд кој го ебе Новак.@Stefan-kobe Шо ти реков?
Ти го спасија тикетот супервизориве, ама на страна тоа не знам како го виде дека е лесен меч-ап Буста. Тотално сличен играч на Баутиста, на тврда пролив се и двајцата, до утре враќаат.
Добро де спасил, спасил. Кај да земе поен коа сервираше ко мрднат, 10 аса имаше.И што? 0-40 спаси Буста на 5-4, тука да земеше Новак лесни 3-0. Поен не можеше да земе Буста на сервис на Новак до 5-5 и тој пад на Новак. Нема врска Агут со Буста, Агут има предобар флет форхенд кој го ебе Новак.
Полесен бет сум немал одамна. IZIIIIIIIIIIIIIКонеглиано - Бусто Асизио 3:0 точен @ 1.57 (бет365, кај нас уште нема коефициенти)
Финале од италијанскиот Суперкуп, Конеглиано е екипа шо е алфа и омега во женската одбојка во Италија. Бусто се најдоја во финалето по некој сплет на околности, ја победија Новара со 3:1, откако вчера мечот беше прекинат на 1:1 во сетови поради дожд (се играше на отворено). Мечот го доиграа утринава, а веќе вечерва е и финалето. Мислам дека Конеглиано се далеку поквалитетна екипа и треба лесно да стигнат до победа. Исто, последните шест меѓусебни натпревари ги доби Конеглиано со 3:0.
се спаси и од днопертизата Буста 3,5 - асовиИ што? 0-40 спаси Буста на 5-4, тука да земеше Новак лесни 3-0. Поен не можеше да земе Буста на сервис на Новак до 5-5 и тој пад на Новак. Нема врска Агут со Буста, Агут има предобар флет форхенд кој го ебе Новак.
Моментално ни он не вреди.Моментално во тенисот(и машки и женски) вреди само едно име - Новак Џокович, се друго е толку непредвидливо што нема да е чудно Пиронкова по 3 годишна пауза да се прошета овде до титула.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Делбонис и Данилович 1Од другите ATP турнири око ми фаќа
Монтеиро -3,5 1.95 Копачка , Бразилецот го намачи Аугер со 3:1 , 3 сета одеа у тај брејк, лесно можеше да се искомплицира за Аугер тој дуел. Плус во Австрија се игра на земја шо е поприродна подлога за Монтеиро. Мислам дека и коеф е добар за тој хендикеп, мене ми се допадна како играше во ЊуЈорк.
Гулбис - Ханфман over 9,5 прв сет 1.62 и over 20,5 1.65 Спортлајф , Гулбис ова лето загуби трипати и тоа од ист тенисер ,Карачев ( шо моментално газе по челенџери). И Гулбис и Ханфман играт почесто долги мечеви , отколку кратки. Ова е квалификации за АТП у Кицбухел, мотивацијата е малку подруга од челенџер. Гулбис е стар за да праве кам бек, можда е најдел мотивација за играње тенис(мада Карачев му еба психата со три победи у второ коло низ Чешка на три турнири), ама тешко да се врати на тоа шо беше, додека Ханфман веќе освои еден челенџер на земја ова лето во Тоди, па одигра три тешки дуели( сите 3 во 3 сета) во Корденос и Триесте. Мислам дека ќе има борба тука.
Ќе ти стигнат парите на сметката ако имаш веќе направено исплата, игнорирај ја таа порака дека мора да одиш во кладилница.Едно прашање до оние кои се обложуваат на евротип , може ли да се направи исплата на банкарска сметка , или морам да одам во кладилница и они да ми искешираат на рака ?