Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Во вратот ја удри, не можеше жената воздух да земе минута две.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
@Stefan-kobe Шо ти реков? :D
Ти го спасија тикетот супервизориве, ама на страна тоа не знам како го виде дека е лесен меч-ап Буста. Тотално сличен играч на Баутиста, на тврда пролив се и двајцата, до утре враќаат.
И што? 0-40 спаси Буста на 5-4, тука да земеше Новак лесни 3-0. Поен не можеше да земе Буста на сервис на Новак до 5-5 и тој пад на Новак. Нема врска Агут со Буста, Агут има предобар флет форхенд кој го ебе Новак.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
И што? 0-40 спаси Буста на 5-4, тука да земеше Новак лесни 3-0. Поен не можеше да земе Буста на сервис на Новак до 5-5 и тој пад на Новак. Нема врска Агут со Буста, Агут има предобар флет форхенд кој го ебе Новак.
Добро де спасил, спасил. Кај да земе поен коа сервираше ко мрднат, 10 аса имаше.
На 5-5 му напраи топ брејк, со 3,4 винери.
Нема врска батали. Кој го ебе, битно не освои :D

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Конеглиано - Бусто Асизио 3:0 точен @ 1.57 (бет365, кај нас уште нема коефициенти)

Финале од италијанскиот Суперкуп, Конеглиано е екипа шо е алфа и омега во женската одбојка во Италија. Бусто се најдоја во финалето по некој сплет на околности, ја победија Новара со 3:1, откако вчера мечот беше прекинат на 1:1 во сетови поради дожд (се играше на отворено). Мечот го доиграа утринава, а веќе вечерва е и финалето. Мислам дека Конеглиано се далеку поквалитетна екипа и треба лесно да стигнат до победа. Исто, последните шест меѓусебни натпревари ги доби Конеглиано со 3:0.
Полесен бет сум немал одамна. IZIIIIIIIIIIIII

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
се спаси и од днопертизата Буста 3,5 - асови :D

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Моментално во тенисот(и машки и женски) вреди само едно име - Новак Џокович, се друго е толку непредвидливо што нема да е чудно Пиронкова по 3 годишна пауза да се прошета овде до титула.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Моментално ни он не вреди.
Марсовците официјално стигнаа на Земјата :D

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Од другите ATP турнири око ми фаќа

Монтеиро -3,5 1.95 Копачка , Бразилецот го намачи Аугер со 3:1 , 3 сета одеа у тај брејк, лесно можеше да се искомплицира за Аугер тој дуел. Плус во Австрија се игра на земја шо е поприродна подлога за Монтеиро. Мислам дека и коеф е добар за тој хендикеп, мене ми се допадна како играше во ЊуЈорк.

Гулбис - Ханфман over 9,5 прв сет 1.62 и over 20,5 1.65 Спортлајф , Гулбис ова лето загуби трипати и тоа од ист тенисер ,Карачев ( шо моментално газе по челенџери). И Гулбис и Ханфман играт почесто долги мечеви , отколку кратки. Ова е квалификации за АТП у Кицбухел, мотивацијата е малку подруга од челенџер. Гулбис е стар за да праве кам бек, можда е најдел мотивација за играње тенис(мада Карачев му еба психата со три победи у второ коло низ Чешка на три турнири), ама тешко да се врати на тоа шо беше, додека Ханфман веќе освои еден челенџер на земја ова лето во Тоди, па одигра три тешки дуели( сите 3 во 3 сета) во Корденос и Триесте. Мислам дека ќе има борба тука.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Од другите ATP турнири око ми фаќа

Монтеиро -3,5 1.95 Копачка , Бразилецот го намачи Аугер со 3:1 , 3 сета одеа у тај брејк, лесно можеше да се искомплицира за Аугер тој дуел. Плус во Австрија се игра на земја шо е поприродна подлога за Монтеиро. Мислам дека и коеф е добар за тој хендикеп, мене ми се допадна како играше во ЊуЈорк.

Гулбис - Ханфман over 9,5 прв сет 1.62 и over 20,5 1.65 Спортлајф , Гулбис ова лето загуби трипати и тоа од ист тенисер ,Карачев ( шо моментално газе по челенџери). И Гулбис и Ханфман играт почесто долги мечеви , отколку кратки. Ова е квалификации за АТП у Кицбухел, мотивацијата е малку подруга од челенџер. Гулбис е стар за да праве кам бек, можда е најдел мотивација за играње тенис(мада Карачев му еба психата со три победи у второ коло низ Чешка на три турнири), ама тешко да се врати на тоа шо беше, додека Ханфман веќе освои еден челенџер на земја ова лето во Тоди, па одигра три тешки дуели( сите 3 во 3 сета) во Корденос и Триесте. Мислам дека ќе има борба тука.
Делбонис и Данилович 1

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Со овие коефициентиве на хокеј македонскиве кладилници сериозни се или како ко ке му клајш уште данок на ова поубо земај кено играј

Член од
25 јануари 2010
Мислења
62
Поени од реакции
15
Едно прашање до оние кои се обложуваат на евротип , може ли да се направи исплата на банкарска сметка , или морам да одам во кладилница и они да ми искешираат на рака ?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.507
Едно прашање до оние кои се обложуваат на евротип , може ли да се направи исплата на банкарска сметка , или морам да одам во кладилница и они да ми искешираат на рака ?
Ќе ти стигнат парите на сметката ако имаш веќе направено исплата, игнорирај ја таа порака дека мора да одиш во кладилница.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Три синглови од мене денес, двата од Стефан и плус Рубљев. Да не се повторувам што како со Серена и Кенин од она што го напиша Стефан, за Рубљев игра фантастичен тенис овде, нема изгубено сет. Беретини апсолутно во ништо не е подобар од русинот, кој има шанса овде да направи успех на кариерата. Делува сериозно, смирено и фокусирано.

Член од
4 јуни 2019
Мислења
118
Поени од реакции
120

Kajgana Shop

На врв Bottom