Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Што ќе играш денес? @Vladimir1984
Ја би Ѕверев Х-1.5, Крајинович и Осака.
Тотал 2.05 коеф
Автоматски споено мислење:

П.С Сет-Сет доста високи коефициенти, 1.85 на Лондеро-Чорич.
Контавеит, Осака, Квитова, Пегула.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.945
Поени од реакции
18.044
Одиме за денес:
Лондеро +6.5, Гофин, Ѕверев, Осака и Циципас 3-0.

За Лондеро реков вчера, да не повторувам, Гофин игра против Харис кој реално е Челенџер играч и има слабо движење, Ѕверев едноставно е подобар во секој сегмент од Накашима кој по природа е и плашлив тенисер и кења у битни моменти, Циципас игра против една летва која прави по 15 дупли у просек по меч и ништо не разбира од тенис и Осака која за мене е главен фаворит за освојување на турнирот, едноставно не гледам што може Џорџи овде да направи. Треба Осака да има катастрофален ден за оваа да добие. Џорџи е доста нестабилна тенисерка, игра преофанзивен тенис, во дефанзива е тапа, а без дефанзива можеш да се сликаш против Осака.
Извини не се разбирам, хендикеп гемови ти е Лондеро?

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Лиман - Рига 3х3 - 2 @ 2.00
Воа меч меѓу две топ3 екипи на Tour.Кажа за Рига пред некој ден дека сите 4 играча веќе длго време играт заедно и за Рига и за Латвиа.Од друга страна Лиман можда и најдобрата екипа али на вај турнир играт без двата најдобри играчи Стојачич и Којич.Стојачич беше МВП на последнио турнир пред неколку дена и е еден од најдобрите играчи.Вчера едвај тепаа против Једах со звуко на сирената 21:19 а изгубија од Лозана една просечна екипа 21:15.Онај шо прате барем малку 3х3 знае дека ако еден играч фале или е ван игра тоа се осека на резултато на екипата,а денеска без 2 најдобри играчи против Рига топ3 екипа која е у фулл состав тешко до победа

Attachments

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Почнува КХЛ чекам инфо за хокеите :)
немам мнногу време искрено имаш овде нешто во линков набрзина шо склопив а имаш и од другиот подобро опишана ситуацијата шо имат анализа за овој пар

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Само за инфо, депозирав пари во златна копачка и одма ми пуштиа 1000ден ваучер.
fffff.jpg

Ова го изиграв денес со ваучерот, според типстерите овде :D

gdfghgdhfhg.jpg

AAbrat

Член од
28 октомври 2015
Мислења
741
Поени од реакции
1.697
Поможите, играв мн август на 2вин.мк . Сеа пред да проверам плата дали е префрлена, гледам резервирани средства 4000 и кусур. Не ми е јасно, како е можно да им борчам нешто ?!

Attachments

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Поможите, играв мн август на 2вин.мк . Сеа пред да проверам плата дали е префрлена, гледам резервирани средства 4000 и кусур. Не ми е јасно, како е можно да им борчам нешто ?!
Гони ги у пичку матер сеа денес едвај ми исплатија се кренав од таму да им поебам све по список копилињава два пати ги имам приметено дека ми ги сменаа типови на утакмици ајде првиот пат не бев сигурен ама вториов сум1000% зашто тој тип го имав и на други дадено да го изиграат и ни во најлуди сништа не би го изиграл.
Одјебете ги сите шо имате таму акаунт преваранти прва класа се последниве месеци глеајте парите да ви ги исплатат и чао речете им.Тотален аматеризам смрдена клаџа а кај шо месец дена беа аут уште говна јадат сеа како шо мојт на сиве мкд кладилници со картица можат да се ебат

Член од
5 август 2020
Мислења
95
Поени од реакции
117
Прегледај го приврзокот 264689

Прегледај го приврзокот 264690
Даваат одма 1000 денари ваучер без да направиш обрт на средства ?

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Denes ke se keshira ubavo izgleda na favoritite,ja ne bi gi gledal tolku malive kvoti.Bi izigral na O'donnel 1,Pella
Прегледај го приврзокот 264689

Прегледај го приврзокот 264690
Колку депонираше пред да ти ги стават бонус средствата?
Направи ли некој обрт,нов акаунт,подетално шо како?

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Крајинович, Гофин, Зверев, Струф, Карењо Буста, Шаповалов, Циципас (3:0 или 3:1, во копачка го имате тоа со хендикеп -1.5 у сетови.)
Кербер сет, Контавеит, Квитова, Јастремска, Осака.

7.70 квота.

Не го играјте Зверев 3:0, не е лош Накашима, мн талентиран е 19 годишен, цел Синсинати тренираше со Ноле кој имаше само пофални зборови и кажа дека ќе блесне на УС.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
За утре некако веќе ми фаќа умот Беретини и Мареј на +

Kajgana Shop

На врв Bottom