Mногу глуп муабет тепаш, жими тебе. Каде ми се аргументите дека Азаренка ќе ја убие Хас? Сериозен си?Океј, кои ти се аргументите за ова? 5-те меча на Азаренка минатата недела и освоената титула? Има милион примери каде играч по освојување на даден турнир испаѓал у прво коло на наредниот. Тоа што играше против тенисерка која е надвор од топ 100? Не за џабе постои изреката "самата се победи", што у превод значи не е битно кој е од другата страна на мрежата. Како да не си гледал ни еден од оние мечеви на Азаренка каде е во "елемент" и секој поен е или дупла или неизнудена од нејзина страна
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Марсовците стигнале на терен изгледаСледува ли epic meltdown на Младенкович после 5:1 у втор сет и 4 меч топки ? Stay tuned ..
Океј, се е ова точно. Дали тоа значи дека Азаренка не може да загуби од Хас? Апсолутно не. Има неколку сценарија каде Азаренка би изгубила ваков мечMногу глуп муабет тепаш, жими тебе. Каде ми се аргументите дека Азаренка ќе ја убие Хас? Сериозен си?
На пример тоа што Азаренка е подобра како 100 пати во секој аспект на тениската игра? Дека има многу подобар форхенд, многу подобар бекенд, 1000 пати подобар сервис, дека е ГС шампионка а Хас е вон 100 и челенџер играч, не знам кој аргументи ги сакаш?
По оваа логика не треба да се кладиш, бидејќи секогаш можеш да најдеш нешто што би можело да се испречи контра твојот бет. На пример да им падне авион на екипата на која се кладиш, да удри метеор на едната страна од теренот па да ги убие петте најдобри играчи на твојата екипа, да падне кабел со струја на главата на голманот на твојата екипа во клучен момент. Сценарија колку сакаш.Океј, се е ова точно. Дали тоа значи дека Азаренка не може да загуби од Хас? Апсолутно не. Има неколку сценарија каде Азаренка би изгубила ваков меч
1.Повреда
2. Дефокусираност поради да речеме некој семеен проблем
3. Лоша игра
4. Хас одигра меч на кариерата
5. Замор
И уште многу други опции. Не си у право за тоа што го тврдиш дека буквално нема сценарио во кое Азаренка би изгубила ваков меч, да е така коефициентот на Азаренка би бил 1.00.
Сценаријата што јас ги наведов се реални и многу чести у тенисот, не се како твоите филмски сценаријаПо оваа логика не треба да се кладиш, бидејќи секогаш можеш да најдеш нешто што би можело да се испречи контра твојот бет. На пример да им падне авион на екипата на која се кладиш, да удри метеор на едната страна од теренот па да ги убие петте најдобри играчи на твојата екипа, да падне кабел со струја на главата на голманот на твојата екипа во клучен момент. Сценарија колку сакаш.
Никогаш не е често сценарио ГС шампионка да изгуби од челинџер играч вон 100 на ГС. Ама баш никогаш. Еднаш во 200 пати ако се случило. Јас во моментов се сеќавам само на поразот на Клијстерс од Рус на ГС, ама Рус веројатно не беше вон 100.Сценаријата што јас ги наведов се реални и многу чести у тенисот, не се како твоите филмски сценарија
Ја имав Грачева сет да земе.. одамна не ми се десило оваМарсовците стигнале на терен изгледа
Ај 6-1;5-1 на страна..
40:0 на свој сервис имала
Ова во филм да го има како камбек у старт ќе му стаам пар оценки подоле како нереално нешто![]()
ДузерицаСледува ли epic meltdown на Младенкович после 5:1 у втор сет и 4 меч топки ? Stay tuned ..
Шарапова мислам еднаш го направи ова оддамна ако добро се сеќавам..Марсовците стигнале на терен изгледа
Ај 6-1;5-1 на страна..
40:0 на свој сервис имала
Ова во филм да го има како камбек у старт ќе му стаам пар оценки подоле како нереално нешто![]()
Звонарева има изгубено од 6-1 5-0 со сервис за победа, значи три брејка. Мислам дека беше против Бартоли, ама не сум сигурен.Шарапова мислам еднаш го направи ова оддамна ако добро се сеќавам..