- Член од
- 5 август 2020
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 117
Сингл
Shangai - Jiangsu 139.5 + ( Одбојка Кина) @1.85
Shangai - Jiangsu 139.5 + ( Одбојка Кина) @1.85
Јас вчера имав една низалка со конечен тип и имав бонус од 55% знам дека коеф неиграат улога пошо ја ги имав минимални коеф@Vladimir1984 @Stefan-kobe или некој друг знае ли нешто повеќе за овај Tennis Accomulation bonus на бет365 , нешто не мие јасно дали само победник,победник на прв сет и сет беттинг улават у игра за бонусо.Пошто имам еден добитен тикет со To win stragiht sets и прв сет на гемови и тај ми на чет вика дека не ги испплнувам условите за бонус
Сите влегоа, до една. Сигурни, понесегурни, најнесигурни.Бидејќи не ви доаѓа умот, и бидејќи знам дека сите денес ќе наредите мали коефициенти, еве кои мислам дека сигурно врват, а кои можат да кикснат. Не го земајте ова здраво за готово, бидејќи пари не растат на дрво, да беше така лесно да наредиш десет семки сите ќе беа милионери.
Значи по мене утре сигурно поминуваат Крајинович, Шаповалов и Буста од мажите, Осака, Белис, Роџерс, Јастремска, Риске и Брејди од жените.
Со многу мала шанса за кикс се Квитова, Плискова, Линет, Рибакина и Путинцева.
Реална шанса од малите коефициенти да кикснат имаат Младенович, Вондорушова и Саснович. За Бондаренко појма немам, веројатно и таа е во оваа третата група.
епа тогај само конечни победи и прв сет улават у комбинација за бонусо , сеа пиша и јас еден таков тикет гледам и кај мене сеа пише 70%Јас вчера имав една низалка со конечен тип и имав бонус од 55% знам дека коеф неиграат улога пошо ја ги имав минимални коеф
Не знам само зошто уплаќаш комбо тикети на тенис во Бет365. Најодвратни коефициенти имаат на цел свет.епа тогај само конечни победи и прв сет улават у комбинација за бонусо , сеа пиша и јас еден таков тикет гледам и кај мене сеа пише 70%
Бонус имаат моментално па се исплаќат до негде на 2 5% на 3 10% на 4 15% итн до 14 мисламНе знам само зошто уплаќаш комбо тикети на тенис во Бет365. Најодвратни коефициенти имаат на цел свет.
Тој бонусот на комбо тикети на тенис отсекогаш бил таму. Само сега им се толку ужасни коефициентите што со се бонусот ќе ти дојде како да уплаќаш на Пајнакл без бонус.Бонус имаат моментално па се исплаќат до негде на 2 5% на 3 10% на 4 15% итн до 14 мислам
Качанов сет, Аугер, Рублев, Чилич, Тим, Баутиста, Раонич, Де Минаур, Кецманович.Не ми се верува дури проверувам сега како испаднале и гледам тикетот 11/11 тенисите.
Ако имате и за денес најсигурни пишете![]()