The Witcher

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
На Хенри Кавил друштво во втора сезона ќе му прави Џејсон Момоа ... има да биде партали :D
118310670_3003914529736241_3016806453397478034_o.jpg

На Хенри Кавил друштво во втора сезона ќе му прави Џејсон Момоа ... има да биде партали :D
118310670_3003914529736241_3016806453397478034_o.jpg
Официјално е оваа?
Неможев да најдам ништо.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

После врвната катастрофа наречена 8ма сезона од Game of Thrones серијава ми дојде како одлично опуштање.
Ми стана и навика да го употребувам Гералтовото ,,Fuck" :ROFLMAO:

FB_IMG_1625855747523.jpg

Спремете се за бурна сезона чим ги има Дигстра и Филипа ќе има интриги.
Автоматски споено мислење:

FB_IMG_1625856663795.jpg

Не очекував толку бргу да го пуштат Анимето.

Го завршив анимето и можам да кажам дека бегаат од приказната и прават плот-холс, делува избрзано и како неколку пати да е менувана пприказната за анимето.
Се надевам дека серијата нема да фаќа друг правец од книгите али има доста факти кои велат дека ќе скршнат.

Анимево е тешко срање, приказната беше хаотична, карактерите беа досадни, нивните мотивации непостоечки или базични. Го гледав завчера и веќе заборавив за што се работеше. Весимир ми е антипатичен кловн. 3/10

Не можи ништо да е полошо од кастингот на Јенефер, најхаризматичниот карактер во книгата и најсексипилен во играта му го дадоја на глумица во воден чорап удрена по главата.

Не можи ништо да е полошо од кастингот на Јенефер, најхаризматичниот карактер во книгата и најсексипилен во играта му го дадоја на глумица во воден чорап удрена по главата.
Брат у книгата е катастрофа Љунфер а у игрите е друга тема али секако е промашена да не ја спомнуваме Трис.

Нови тризери.

Допуна и Везимир го има.
FB_IMG_1632598079743.jpg

Допуна на допуната најавена и третата сезона. :pijani:

Последно уредено:
Допуна на допуна на допуна на...
Инфо и за филмот blood origin.

Инаку од тизерите со Киристофер глумара е 0 разочаран сум од него у ГОТ беше подобар.

Тотално утната музиката во трјлерот катастрофа.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom