dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.593
- Поени од реакции
- 9.883
За епска драма треба епска музика не РНБ срање.Музиката е одлична. Баш каква што треба.
За епска драма треба епска музика не РНБ срање.Музиката е одлична. Баш каква што треба.
Акцијата не беше проблем во серијата беше една од позитивните работи кои сите ја фалеа.Мене не ми сметаше рапот, искрено. И така само е во трејлерот, не во серијата, бар се надевам. Ова погоре ми е поглупо.
Битно се гледа дека ќе изгледа се пофенси и дале повеќе кеш за сезонава, очекувам далеку повеќе акција.
Ova pogore ustvari e witcher.Мене не ми сметаше рапот, искрено. И така само е во трејлерот, не во серијата, бар се надевам. Ова погоре ми е поглупо.
Го нема ни у книгите ни во игрите може да ти потврдам.Третата книга нема ниту едно чудовиште*, цела книга во најголем дел е всушност дијалог/приказна и нема баш акција, изгледа ќе мешаат приказни** или ќе измислуваат нивни***.
*Океј има едно.
**Ко таа приказната со бруксата што ја има во трејлерот.
***Во првата сезона Нетлфикс деловите беа тотална утка, се плашам дека ќе бидат пак.
Myriapod? Знам, затоа и реков дека ќе вметнуваат нивни причи како во првата сезона бидејќи Blood of Elves нема многу акција а баш тоа мислам дека е најслаба страна на Нетфликс Вичер. Верувам дека ќе ме изненадат пријатно бидејќи моите очекувања се 0.Го нема ни у книгите ни во игрите може да ти потврдам.
Само ги измешаа работите и ги збуниа фановите во првата сезона ( мислам тие што не ја знаат приказната).Myriapod? Знам, затоа и реков дека ќе вметнуваат нивни причи како во првата сезона бидејќи Blood of Elves нема многу акција а баш тоа мислам дека е најслаба страна на Нетфликс Вичер. Верувам дека ќе ме изненадат пријатно бидејќи моите очекувања се 0.
Брокилон причата ја направија перверзија а беше многу битна за Гералт и Сири и целата приказна за судбина, Ренфри/Butcher of Blaviken причата ја направија каша попара. Соден и Вилгефортс, Трис.. Пази, ја направија Фрингила цркиња ради мух диверзити иако подоцна типката ќе го заведе Гералт благодарение на тоа што изгледа како Јен. Плус Фрингила е роднина на Сири...Само ги измешаа работите и ги збуниа фановите во првата сезона ( мислам тие што не ја знаат приказната).
Најголемиот проблем ми е што ја уништија средбата на Гералд и Сири другото ќе се пројде исто така даваат повеќе важност на Стрегобор од што е значаен.
Eптен сакаат да ја копираат ГОТ што почнаа исти грешки да ги прават.Брокилон причата ја направија перверзија а беше многу битна за Гералт и Сири и целата приказна за судбина, Ренфри/Butcher of Blaviken причата ја направија каша попара. Соден и Вилгефортс, Трис.. Пази, ја направија Фрингила цркиња ради мух диверзити иако подоцна типката ќе го заведе Гералт благодарение на тоа што изгледа како Јен. Плус Фрингила е роднина на Сири...
Сега кога се навраќам ми текнува кој хаос е сезона 1 и зошто немам никакви очекувања.
Уште од првата сезона ја копираат ГОТ. Ама безуспешно.Eптен сакаат да ја копираат ГОТ што почнаа исти грешки да ги прават.
Тоа и ме иритира да си фураа по книгите ќе беше поинтересно многу повеќе.Уште од првата сезона ја копираат ГОТ. Ама безуспешно.