Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Голем choker e бато Милош Ако Џоле фане ритам иде 2-1 ваа
Сосема могуче, а коефициентот на ноле е уште во небо..... Ќе тресни ако го земо овај сет сигурно
Автоматски споено мислење:

Брате милоше мадињата лешници ти се направиле :pos:

Последно уредено:
Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Анте, Харден и Пол уплатени уште пред 3 дена. Тикетот седи со статус "на чекање" во Спортлајф, нели она правилото за 72 часа. И сеа играчиве играат денес, да ги пратам резултати или 1 квота ќе ги рачунаат ?! Некој друг со ваков случај, да знае да ми одговори?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Анте, Харден и Пол уплатени уште пред 3 дена. Тикетот седи со статус "на чекање" во Спортлајф, нели она правилото за 72 часа. И сеа играчиве играат денес, да ги пратам резултати или 1 квота ќе ги рачунаат ?! Некој друг со ваков случај, да знае да ми одговори?
Штом стои уште „на чекање“ тогаш веројатно ќе бидат валидни резултатите вечерва. Како и да е, ќе знајш од сабајле :)

Иначе, не типувам ништо на НБА вечерва, сумљиви ми се како ќе се понашат пак после прекинот.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.968
Го има ли кодот од играчите на тикетот?
Ако е исти со актуелен, прати си. Ако не, можно е квота 1, ама неможам со сигурност да кажам, незнам каков систем користат.

Едит - на ова мислам

Screenshot_20200829-230203_Chrome.jpg

Кодот - 8444

Последно уредено:
B

Beginner

Гостин
Исто уплатено во СП пред 3 дена онлајн и правилно нели според правилото 72 часа треба да ги вратат. Но еве сеуште стои отворен тикетот не е жолто за 1 коеф така да прати ги јас имам комбинирано Хаус 12.5+ и Лејкерс со хендикеп 6.5 на полувреме.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Го има ли кодот од играчите на тикетот?
Ако е исти со актуелен, прати си. Ако не, можно е квота 1, ама неможам со сигурност да кажам, незнам каков систем користат.
Одма кога извадија понуда играчи денес Спортлајф ми текна да проверам шифри за типовите, не се истите. Ајде ќе видиме за саат време, дали ќе го светне зелено/црвено Анте. :)

M

Macedon1um

Гостин
Евротип за 24 часа ги вратија парите кога го одложија натпреваров

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Еве мене ми го рачуна ко промашен Антетокумпо, плус го имав. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom