- Член од
- 24 јули 2020
- Мислења
- 269
- Поени од реакции
- 409
Голем choker e бато Милош Ако Џоле фане ритам иде 2-1 вааГлеј го сеа милош адреналинот манат в гла 500 како се самоубива..... Некои не се родени шампиони
Голем choker e бато Милош Ако Џоле фане ритам иде 2-1 вааГлеј го сеа милош адреналинот манат в гла 500 како се самоубива..... Некои не се родени шампиони
Сосема могуче, а коефициентот на ноле е уште во небо..... Ќе тресни ако го земо овај сет сигурноГолем choker e бато Милош Ако Џоле фане ритам иде 2-1 ваа
Gi cekam hajduk za 20k, koj ziceri promasi Caktas a mrtvite slaven so penal vodat.
Ете ги 1-1Gi cekam hajduk za 20k, koj ziceri promasi Caktas a mrtvite slaven so penal vodat.
Ne im veruvam nikogas na Hajduk no deneska nesto bev posiguren, ete novoto zasiluvanje Diamantot za 1-1.Ете ги 1-1)))))
Ајде 2-1Ne im veruvam nikogas na Hajduk no deneska nesto bev posiguren, ete novoto zasiluvanje Diamantot za 1-1.
Штом стои уште „на чекање“ тогаш веројатно ќе бидат валидни резултатите вечерва. Како и да е, ќе знајш од сабајлеАнте, Харден и Пол уплатени уште пред 3 дена. Тикетот седи со статус "на чекање" во Спортлајф, нели она правилото за 72 часа. И сеа играчиве играат денес, да ги пратам резултати или 1 квота ќе ги рачунаат ?! Некој друг со ваков случај, да знае да ми одговори?
Го има ли кодот од играчите на тикетот?Анте, Харден и Пол уплатени уште пред 3 дена. Тикетот седи со статус "на чекање" во Спортлајф, нели она правилото за 72 часа. И сеа играчиве играат денес, да ги пратам резултати или 1 квота ќе ги рачунаат ?! Некој друг со ваков случај, да знае да ми одговори?
Исто уплатено во СП пред 3 дена онлајн и правилно нели според правилото 72 часа треба да ги вратат. Но еве сеуште стои отворен тикетот не е жолто за 1 коеф така да прати ги јас имам комбинирано Хаус 12.5+ и Лејкерс со хендикеп 6.5 на полувреме.Анте, Харден и Пол уплатени уште пред 3 дена. Тикетот седи со статус "на чекање" во Спортлајф, нели она правилото за 72 часа. И сеа играчиве играат денес, да ги пратам резултати или 1 квота ќе ги рачунаат ?! Некој друг со ваков случај, да знае да ми одговори?
Одма кога извадија понуда играчи денес Спортлајф ми текна да проверам шифри за типовите, не се истите. Ајде ќе видиме за саат време, дали ќе го светне зелено/црвено Анте.Го има ли кодот од играчите на тикетот?
Ако е исти со актуелен, прати си. Ако не, можно е квота 1, ама неможам со сигурност да кажам, незнам каков систем користат.