Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Кој ја суди руската лига - Путин?? :pos: резил за фудбалот е ова

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
For fuck sake ебате, Еупен црен прво , па 86та пенал за Ст Труден... Челзи у 90та против нив пенал 1:1 ... Млада-Злин по еден шут двете екипи, по еден гол двете екипи ... Damn it ..

Сеа треба со резервните типови да праам профит ( ако напраам ) :

Славија Прага т1 2+ ПП 2.00
Етар дава гол 2.65
Химки 0-2 1.60
Легија 0-2 2.05

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Пишав тикет, рекоа ќе го решат приговорот, со нив рабпта поќе никако
Oд понеделник сум полабаво валјда и ке им ебам матер да си зеам моето само и да отворам акаунти на другиве мкд кладилници овие поќе никогаш да им ебам спечалот

B

Beginner

Гостин
For fuck sake ебате, Еупен црен прво , па 86та пенал за Ст Труден... Челзи у 90та против нив пенал 1:1 ... Млада-Злин по еден шут двете екипи, по еден гол двете екипи ... Damn it ..

Сеа треба со резервните типови да праам профит ( ако напраам ) :

Славија Прага т1 2+ ПП 2.00
Етар дава гол 2.65
Химки 0-2 1.60
Легија 0-2 2.05
Извини ако си ја видел од мене ама ја гледав цела утакмица и требаше да ја решат прво полувреме второ веќе цел тим го смени Лампард накај 60 минута и играа 17-18 годишни деца се. И јас се заебав сингл и плус комбинирано ја имав. Ај барем за друг пат веќе не играм пријателски.

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Оваа недела добра беше со профит , можеше да е појака , ама fuck it :)
Да видеме викендо шо ќе донесе :

СЈК - Ропс1+I&1+II 1.85 Kopacka

Тотално спротивно од моите први мисли и статистика, ама СЈК се во лоша состојба, навивачите се свртеа против нив, не дават голови и не победуват. Ја читам изјавата на нивниот менаџер и вели дека време е да почнат да дават голови, пошо ако не почнат да победуват лошо им се пише ( - We just want to win this game. We want to score goals. That's the biggest thing and we just have to create that kind of mentality, Honkavaara emphasizes. )

Ропс се екипа шо се у катастрофална форма 8 порази по ред и само 4 дадени гола на тие 8 напревари ( сите 4 на само два наптревари). To make things worse имаа долг пат. На последните 10 гостувања ( сосе пријателски и куп ) имат 9 порази со само 3 дадени гола. Оваа екипа е стварно лоша.

И двете се борат за опстанок, и двете мора да почнат да победуват и не гледам зашо би играле дефанзивно. Ропс се најлоша одбрана во лигата, додеак СЈК се најлош напад, ама коа имаш одбрана шо прима 25 гол ана 12 натпревари мислам дека и Стиви Вондер ќе им брцне два.

КУПС - ТПС т1 2+ 1.45 Копачка

Глевнат причина за овој тип е тоа шо ТПС ќе одмара играчи на овој дуел, конкрено играчи кои беа клучни за последните две победи.

TPS also has a few absences and the reason is purely the need for rest. Mika Ääritalo and Sami Rähmönen, who excelled in Inter and HIFK matches, completely miss the KuPS game.

- Some of the players needed a good workout below and for some this day was just jogging because they have played so much. A couple of players will also be completely absent from their trip to Kuopio. The KuPS game is coming too quickly for these few experienced players now, Johansson knows.

КУПС дома последните 10 натпревари ( сосе пријателки и куп ) се 9/10 победи. На 6/10 се т1 2+. KuPS has played very strongly at home this season and we want to continue to go strong in the TPS match as well. A fast-paced attack produces plenty of great goal scoring points and their effective use is again key as always.

Арда - Ботев Пловдив 0-2 1.65

И двете екипи имат проблеми со нападот, кај гостите ќе фалат Еспиноза и Вутов , a домашните се без караџов и Атанасов. Досеа имат играно 3 пати, 3/3 се 0-2 гола.
Автоматски споено мислење:

Ја не гледам тапа понуда, ја гледам супер понуда 1000 и кусур натпревари само во фудбал има :)
2/3 тука ..

И уште 3 на кратко типови :

Еуптен - Ст Труден 1 1.95 , т1 2+ 1.90 , коеф е веќе во пад , една од причините е тоа шо кај домашните стартери ќе се Адриано ( екс Севиља, Бешикташ и Барса) и Виктор Васкез ( екс Бриж и младинските категории на Барса). Плус тоа Ст Труден е без двајца првотимци шо лапаа црвени картони минатата недела. обично има голови во меѓусебните па може и Т1 2+.

Млада Болеслав - Злин 0-2 2.05 И двете екипи почнаа лошо , Млада ги остареа со 4:0 , а Злин загуби со 1:2. Межусебе играа пред 2 месеца , 1:1 . Злин поведе со автогол, а асистен за голот на Млада беше Клима кој шо не игра денес. Минатото коло и двете екипи креираа по 3 шанси, Млада не даде гол , а Злин даде, ама од пенал. Исто и го забугија мечот од пенал. Тука малку на ризик,ама мислам дека нема да има голови.

Опава - Карвина 0-2 1.60 Опава против Плзен имаше само еден шут во голот ( и тогаш го дадоа голот) , а Карвина ниту еден против Острава дома. Последните 7 меѓусебни им се 6/7 со 0-2 гола.

Рен - Монпеље би ја скокнал, кај Рен има играчи заболени од Корона( не ги објавија имињата), кај Монтпеље имаше играчи заболени од корона. Можда 0-2, последните 5 4/5 им се 0-2.
Тука 100% масакр :motorce: :motorce: :LOL::LOL::LOL:

Извини ако си ја видел од мене ама ја гледав цела утакмица и требаше да ја решат прво полувреме второ веќе цел тим го смени Лампард накај 60 минута и играа 17-18 годишни деца се. И јас се заебав сингл и плус комбинирано ја имав. Ај барем за друг пат веќе не играм пријателски.
Не е твоја вина , no worries :)

M

Macedon1um

Гостин
Решив овие за вечер да ги испратам..

1.png

Како што пишав веќе предходно Вардар на утакмицава ќе ги има Јотиќ, Дисингер и Георгиевски така да очекувам многу поубедливо издание споредено со она на турнирот во Струга. Единствено Стоилов е аут поради корона вирус ама сепак има разлика во квалитет очекувам ќе ја оправдаат.

Клуж изиграа 120 минути против Динамо, очекувам заморени да бидат и Сепси да наметне јако темпо од старт. Ги пратев неколку пати предходнава сезона и се работи за тим што сака да се надигрува така да верувам големи се шансите да дадат барем 1 гол, а од друга страна ептен мали шанси да не примат од Клуж

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Ноле најверојатно игра под некои лекарства денес, да видиме како ќе биди ама изгледа не е 60% од Ноле шампион

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
Rape posto egoto ne mu dava da predade mec bez igra a pogotovo ne finale.Se gleda deka ne e totalno u red.

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Утре Милано - Варезе овер 159.5 @1.71 магарица на бет365

Милано игра поофанзивно него лани сега со Дилејни,Пантер и Шилдс а одбраната им е стандарт слаба.Против Сасари 86 а на Канту му врзаа 100.Варезе исто така брза екипа со неколку добри шутери,плус земаа го Скола оваа сезона.Тука сигурно можат без проблем до 75/76 поена а за другото ке се погриже Милано.Утре сигурно грамицата ке биде едно 4/5 поена сигурно погоре
Полесно здравје после 3/4 WIN 77:101 FT
Рига иста песна 20:9 FT WIn

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Vucevic 24.5 + @1.90
Ако не се лажам на четирите досеа влезе плус не гледам зошто и сега не би влегол, мора некој да дава кошеви од Орландо, Милвоки немат одбрана за него

Houston 1 @ 1.60
2 порази со ред врзаа мора да тепат, Вестбрук се враќа

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Глеј го сеа милош адреналинот манат в гла 500 како се самоубива..... Некои не се родени шампиони

Kajgana Shop

На врв Bottom