Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 јули 2020
Мислења
269
Поени од реакции
409
Добро е шо тепа вчера иначе ќе го ебевме бааѓи ежо :D :D :D
Автоматски споено мислење:

Европа лига квалификациите се малку заебани за типување, ќе избегнувам конечни типови , ќе се фокусирам на голови

Бодо - Жалгирис 3+ 1.45 , Т1 1+I&1+II 1.70 Kopacka
Разлика во квалитет, Бодо газе се пред себе во Норвешка, 13 победи од 15 натпревари, најдобра офанзива(53 гола) и тоа со 10 гола разлика зад втората најдобра офанзива Молде. Мал проблем може да е повредата на најдобрио напаѓач Каспер Јункер, али во тимот сеуште е Јенс Питер Хауг ( втор најдобар стрелец ) и вада ќе има мотив екстра за него пошо го следат скаутите на Манчестер Јунајтед.

Жалгирис иде од Литванија и во тимот немат играч вреден повеќе од 500,000 евра. Голманот на Бодо вреде 400,000.

Розенбогр - Бреидаблик 1+I&1+II 1.45 Kopacka

Последните 5 на Розенборг дома : 3:2, 5:0 , 3:0 , 2:1 , 3:0 и моментално се екипата со најдобрата форма у последните 5 во Норвешка. Освен голови тука не гледам друго.

Малмо - Краковиа т1 2+ 1.64 ,1+I&1+II 1.65 Копачка

Малмо моментално е најдобрата екипа во лигата, најдобар напад, најдобра форма на последните 5 ( 2:1, 2:1, 4:0,3:1,2:1 ).
Краковиа минатата недела ја почна лигата со победа 2:1.
Тука одам според форма, Малмо игра цело лето, додека Краковиа е овде благодарение на тоа што го освои полскиот куп , а заврши како 7ма во Полска.На последните 7 натпревари шо ги имат одиграно имат примено гол на секој од нив.

ЦСКА Софија - Сајренс т2 0 1.80 Копачка

Малку на ризик, but I gotta take this , коеф е сосема ок посебно што станува збор за екипа шо лани влезево првата лига и ова ќе им е прв натпревар во Европа и немат одиграно натпревар од Март.
ЦСКА веќе го почна првенството, 3 натпревари ( 2 победи и една нерешена), но мал проблем за мојот тип е шо примија гол на секој од трите натпревари ( ЦСКА 1948 - 2 шута 2 гола, Ботев Враца 3 шута 1 гол, Ботев Пловдив 1 шут 1 гол). Ама Малтежаните се друга приказна, освен ако браќата блгари не се решат нешо да местат. Повеќе од 2 шута не гледам на гостите.

И друго шо ми фаќа око се :

Абердин - Рунавик т2 0 1.60
Лех - Валмиера т2 0 1.50

Ама коеф се ниски за ризикот.

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.969
Еден тон текми денес, а јас ќе се фатам за најтешката:

Сумгаит - Шкендија 2 @ 2.35

Од останатите :

Зета - Локомотив Пловдив 2 @ 1.75
Вадуз - Хибернианс 0-2 @ 2.05 a може да се проба и хендикеп -1.5 @ 2.30
Автоматски споено мислење:

ЦСКА Софија - Сајренс т2 0 1.80 Копачка

Малку на ризик, but I gotta take this , коеф е сосема ок посебно што станува збор за екипа шо лани влезево првата лига и ова ќе им е прв натпревар во Европа и немат одиграно натпревар од Март.
ЦСКА веќе го почна првенството, 3 натпревари ( 2 победи и една нерешена), но мал проблем за мојот тип е шо примија гол на секој од трите натпревари ( ЦСКА 1948 - 2 шута 2 гола, Ботев Враца 3 шута 1 гол, Ботев Пловдив 1 шут 1 гол). Ама Малтежаните се друга приказна, освен ако браќата блгари не се решат нешо да местат. Повеќе од 2 шута не гледам на гостите.

Супер квота дава Копачка. Уплаќајте додека не ја намалиле. Во бет365 е 1.65 моментално.
Сирените се релативно тапа екипа,и се во Европа само затоа што го прекинаа првенството, да се продолжеше немаше шанси они да се пласираат ЛЕ.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.137
Славата им удира многу в глава некако и парите..... Ај да излезиме сите од на работа денес шо ќе се деси?? Да има став и мислење ОК ама ова се коси со професионалноста веќе...... Милиони изгинаа по светот од јапонската агресија WW2 исто до денес од америчката агресија по цел свет, треба Се да застани?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.500
Поени од реакции
3.319
Какви се правилава во Евротип, 3 дена ке се чека за Лејкерс или пресметуваат 1 коеф?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Овие циганиве малце претераа или мене ми се чинит како само нив да ги Пукет остали се бели мечки.
Шкендија имаат позитивен н ковид мислам

Член од
23 август 2020
Мислења
266
Поени од реакции
443
Овие циганиве малце претераа или мене ми се чинит како само нив да ги Пукет остали се бели мечки.
Шкендија имаат позитивен н ковид мислам
Na strana na Shkendija ovde nekoj rekol deka samo eden ima pozitiven ali toj ne odigral ni minuta, sega e dojden od Skenderbeg.

Inaku gi gledav protiv Gjorce so najjakiot sostav taka da ne bi trebalo da imaat problemi so ovie, sepak Shkendija mnogu kreira vo tek na natprevarite a ne realizira, ako se zatvorat dobro Sumgait nema da padnat mnogu golovi.

Tip: 2, 0-2gola

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.969
Сега ја видов и Борац Бања Лука - Сутјеска
Добра квота за 0-2 @ 1.70-1.75

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
За денес идеме

Розенборг 1 и 3+ 1,55
ЦСКА 1 и 3+ 1,45

вкупно 2,24

Доволно за денес..

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Крајинович 2.40
Oва беше одличен тип, и јас го уплатив. Го гледав кретенот до средината на вториот сет, водеше сет и со брејк во вториот. Се будам денес, изгубил. :mad:

Денес ќе паузирам, нема женски тенис бидејќи Осака решила да брка правдина.

Се надевам дека ќе ја суспендираат од УС Опен.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Oва беше одличен тип, и јас го уплатив. Го гледав кретенот до средината на вториот сет, водеше сет и со брејк во вториот. Се будам денес, изгубил. :mad:

Денес ќе паузирам, нема женски тенис бидејќи Осака решила да брка правдина.

Се надевам дека ќе ја суспендираат од УС Опен.
Ја кога го уплатив ова пред самиот почеток на мечот беше 3 коефициент на Краинович, 1.80 беше да земе сет

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
25 август 2020
Мислења
58
Поени од реакции
51
Lokomotiv Tbilisi - Uni. Krajova 2 (1.6) SL
Abe ke ja stavam kukjata jas na ova... Em se igra edna utakmica, em ovie gruzijcite se polu-mrtva Liga, Krajova vo posledno kolo ja izgubi titulata od Cluj, kvalitetna ekipa se... Segde pocna da pagja koeficientot... 0:3 TR

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Monchengladbach - Greuter - 5+ @ 2.10, 6+ @ 3.15

Се играат 2 полувремиња по 60 минути.
Ми ја намалија во СЛ, од 2.20 на 2.10 за сингл. Трпајте дур има време :D
Сите пријателски што се играат различно од 2 × 45мин се 1 коефициент, освен ако не е наведено.

За вечер Милано - Канту 161.5+ @ 1.72. Супер Куп Италија, Милано летово доста трансфери направи Дилејни, Датоме, Лидеј, Шилдс, Пантер и Хајнс. Ова им е прва официјална утакмица после сезонава и со овај состав што го има Милано сезонава не очекувам да играат којзнае каква одбрана, барем не сега на почетоков. Канту минативе сезони играше претежно брза кошарка со доста поени, имаат солидни амери гледам во состав така да би требало да оди над оваа граница.

Исто и Start Lublin @ 1.30 од Полска мислам ќе помине лесно. Го зедоа Лестер Медфорд што беше во Мзт, исто и Армани Мур солиден амер за оваа лига. Домаќиниве се ептен лоша екипа, мислам и со хендикеп ќе биде ама ајде прво коло е подобро вака.

Kajgana Shop

На врв Bottom