UEFA Europa League

Член од
5 март 2018
Мислења
16.609
Поени од реакции
18.850
Интер од сам старт беа многу нервозни играчите, премноги непотребни фаули, паднаа на провокациите на Севиља.
После примениот гол имаа време да израмнат ама со Виктор Мозес не се брка резултат.
Изгубени тотално беа, Севиља на сила на среќа, истуркаа до финале и заслужено вечерва победија.
Тоа е фудбалот, Мите ме цитирал уште со Клуж кога играа сум пишала дека нема шанси да освојат, уште во рана фаза имаа мртва игра, ама ете едноставно во гените им е ова натпреварување, се извлекоја против Јунајтед и вечерва не беа нешто сјајни ама освоија.
Де Јонг, факинг Лук Де Јонг најсмотаниот играч во Ла Лига беше сезонава, се плеткаше пред гол им даде гол на Јунајтед и вечерва ги одработи Интер со два гола што повеќе да се кажи. :toe:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Интер од сам старт беа многу нервозни играчите, премноги непотребни фаули, паднаа на провокациите на Севиља.
После примениот гол имаа време да израмнат ама со Виктор Мозес не се брка резултат.
Изгубени тотално беа, Севиља на сила на среќа, истуркаа до финале и заслужено вечерва победија.
Тоа е фудбалот, Мите ме цитирал уште со Клуж кога играа сум пишала дека нема шанси да освојат, уште во рана фаза имаа мртва игра, ама ете едноставно во гените им е ова натпреварување, се извлекоја против Јунајтед и вечерва не беа нешто сјајни ама освоија.
Де Јонг, факинг Лук Де Јонг најсмотаниот играч во Ла Лига беше сезонава, се плеткаше пред гол им даде гол на Јунајтед и вечерва ги одработи Интер со два гола што повеќе да се кажи. :toe:

На сила до финале ги елиминираш Рома, Волвс, Манчестер Јунајтед и Интер.

Поздрав до тебе и твојата фамилија, Стефи.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.609
Поени од реакции
18.850
На сила до финале ги елиминираш Рома, Волвс, Манчестер Јунајтед и Интер.

Поздрав до тебе и твојата фамилија, Стефи.
Против Јунајтед не знаеа ни сами како го добија тој натпревар, вечерва исто не беа сјајни, под на сила мислев со глумење, со тепање.
Исто вечерва имаа судиска помош.
Автоматски споено мислење:

Против Јунајтед не знаеа ни сами како го добија тој натпревар, вечерва исто не беа сјајни, под на сила мислев со глумење, со тепање.
Волф сссссс јаката екипа Волфс небаре Баерн Минхен го тепаа, па и Рома оваа сезона 150 гола шо прими

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.116
Поени од реакции
25.178
Друго, мене не ми е јасно непокажувањето црвен картон на тој копачот за пеналот над Лукаку. Сфаќам дека има некои измени у тоа правилата за пенал, демек пенал е доволна казна па само со жут ќе помине. Ама тука имаме фаул кој почна 10 метри пред 16кот, фаул од позади на последен играч од одбраната со што спречи гол шанса, се случи да е Лукаку јак ко коњ па догура до 16 и падна, и тука беше изгазен.
Дали ќе беше црвен картон ако паднеше надвор од 16?
Ќе беше.
Знам дека сте нервозни поради финалево, не се ситам, ама стварно правилото е такво да пеналот е доволна казна. Од мноооогу одамна не се суди црвен картон и пенал, освен во ситуации кога играч со рака ќе ја извади од гол линија зашто со тоа спречува чист гол.
Ова е зицер шанса, но не и чист гол бидејќи секогаш постои шанса дека напаѓачот нема да постигне гол.
Оштетени дека бевте се согласувам, но не поради не покаживање на црвен картон, туку поради не досудување на втор пенал кога ја удри играчов на Севиља со рака при додавањето кон Лаутаро.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Автоматски споено мислење:

Волф сссссс јаката екипа Волфс небаре Баерн Минхен го тепаа, па и Рома оваа сезона 150 гола шо прими
Супер. И ние будали фудбал што гледаме. Сите не чинат.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.609
Поени од реакции
18.850
Супер. И ние будали фудбал што гледаме. Сите не чинат.
Не ама како направивте како Севиља да ги сомели сите овие противници, единствено против Рома изгазија, со Волвс не ја гледав не можам да коментирам.
Како и да е најтежок распоред имаа споредено со другите.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Не ама како направивте како Севиља да ги сомели сите овие противници, единствено против Рома изгазија, со Волвс не ја гледав не можам да коментирам.
Како и да е најтежок распоред имаа споредено со другите.
А чекај, на твојата вредносна скала, морала Севиља сите да ги сомеле и да им даде по пет-шест парчиња за да биде заслужен шампион?

Со Рома убедливо подобра. Со Волвс исто така. Со Јунајтед беа пата-пата, од Интер подобри. Што повеќе?

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
16.609
Поени од реакции
18.850
А чекај, на твијата вредносна скала, морала Севиља сите да ги сомеле и да им даде по пет-шест парчиња за да бидд заслужен шампион?

Со Рома убедливо подобра. Со Волвс исто така. Со Јунајтед беа пата-пата, од Интер подобри. Што повеќе?
А кај јас напишав дека не заслужи ? 5 пати напишав дека заслужено стигнаа до трофејот

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
А кај јас напишав дека не заслужи ? 5 пати напишав дека заслужено стигнаа до трофејот
Буквално целиот пост се однесуваше на тоа. На среќа, на сила.

Освен делот за финалето. Ај што не читаш други, не читаш. Ама и себеси почна да не се читаш.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.609
Поени од реакции
18.850
Буквално целиот пост се однесуваше на тоа. На среќа, на сила.

Освен делот за финалето. Ај што не читаш други, не читаш. Ама и себеси почна да не се читаш.
На среќа тепаа со Јунајтед, милион шанси промашија Марсијал и компанија и казната ги стигна,два пати центар поминаа два гола дадоја, небитно, го добија мечот.
Под на сила му пишав на Пеја на шо мислев, тепаат, маваат, плачат, ама им успева,секој со своите оружја јбг на крајот само резултатот е битен.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.609
Поени од реакции
18.850
Пата пата беа ама Јунајтед 5 пречки погоди, голманот го направија Јан Облак во второ полувреме и на крај контра и 2:1.:)
Да речиш вечерва да, израмнети беа со Интер дури и подобри ама со Јунајтед, Марсијал само еден куп ги промаши.

Kajgana Shop

На врв Bottom