UEFA Europa League

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
До сабајле ќе твитнат и на МК, го бараат Ивица за правилен превод. :D
Шо е муабетот со твитојте?..не се сеќавам од официјалниот профил на Интер вака да му честитаат на противниците на Јуентус во Европа?...во ред е да честитаат ама овие како деа неиживеани се понашаат

Член од
7 август 2011
Мислења
1.071
Поени од реакции
2.223
И што сум напишал грешка?

Бог и батина е Левандовски за Меси сезонава. Вонземјанец.
Па што се вреѓаш толку што ти го ставија бог и батината Левандовски со на Интер бог и батината Лукаку?

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Момци абе ова рака што удри овој од Севиља, образложија од ВАР или судијата зошто не судија пенал? Видов после тоа судијата им објаснуваше на Конте и компанија што било, па ништо не разбрав јас зошто не беше пенал?

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Момци абе ова рака што удри овој од Севиља, образложија од ВАР или судијата зошто не судија пенал? Видов после тоа судијата им објаснуваше на Конте и компанија што било, па ништо не разбрав јас зошто не беше пенал?
Ne, mislam deka pokaza deka dobro ja videl situacijata.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.607
Поени од реакции
17.441
Шо е муабетот со твитојте?..не се сеќавам од официјалниот профил на Интер вака да му честитаат на противниците на Јуентус во Европа?...во ред е да честитаат ама овие како деа неиживеани се понашаат
Јувентус има неколку профили за одредени подрачја/јазици и од сите тие честита, не гледам шо е тука драматично. Не честита од еден ист профил на сите јазици па ај демек му се сити на Интер :popce:.

Screenshot_20200822-000057_Twitter.jpg

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.163
Поени од реакции
10.129
Јувентус има неколку профили за одредени подрачја/јазици и од сите тие честита, не гледам шо е тука драматично. Не честита од еден ист профил на сите јазици па ај демек му се сити на Интер :popce:.

Прегледај го приврзокот 263375
А Јувентус ФК ТР или Јапан кај е? И на турски и јапонски им имаа пишано. :D

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.607
Поени од реакции
17.441
А Јувентус ФК ТР или Јапан кај е? И на турски и јапонски им имаа пишано. :D
Е тоа не сум знае, ма да и малце гибање не е лошо. Види ти твитер профилите на др клубови како се гибат директно...мн фама за ништо.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Јувенташиве конечно начекаа шанса, и фала Богу ќе се ситат сеа. Демек фановиве на овие што денес изгубија плачеа у 2015 и 2017, па сеа се осеќаат навредени.

А спамот од твитер, ништо чудно и да е најмногу ради Конте, а не чисто контра Интер.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.551
Поени од реакции
18.801
Чолисимо позз :icon_lol:
Го барав моево мислење дур сите ги фураа Утд и остали фаворити за кој ќе освои ЛЕ, па гледам си ме цитирала у спут :)
Севиља ЛЕ експертите :pijani:
Ха бее, ако враќам јас да цитирам мислења какви прогнози се тераа општо за цела сезона ќе треба серверот пак да падни :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Најверојатно објаснувањето е напуцана топка. Не гледам друго објаснување. Ова најдобро би ја испрало срамната одлука на судијата.

Значи не ни беше напуцана, не ни беше многу блиски, едноставно тоа беше чист пас кој ќе створеше гол шанса пошто топката идеше на Лаутаро. Дечкото од Севиља ја извади раката од позади гз и го удри чисто у рука, ни нога ни ништо. Директна рука незалепена за тело.
Чист пенал по секое правило. ВАР требаше да реагира тука и да го прати залижаниот да гледа.

Друго, мене не ми е јасно непокажувањето црвен картон на тој копачот за пеналот над Лукаку. Сфаќам дека има некои измени у тоа правилата за пенал, демек пенал е доволна казна па само со жут ќе помине. Ама тука имаме фаул кој почна 10 метри пред 16кот, фаул од позади на последен играч од одбраната со што спречи гол шанса, се случи да е Лукаку јак ко коњ па догура до 16 и падна, и тука беше изгазен.
Дали ќе беше црвен картон ако паднеше надвор од 16?

Ова е директен црвен картон по секоја дефиниција.

Срамен настап имаше судијата генерално. Убаво спомна и коментаторот, ВАР треба да реагира и на вакви глуми ко играчите на Севиља што правеа на крај поготово, тој Мунир би го газел со крампони по тоа очите језиви.
И Барела изглуми, и тоа мора да се забележи.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.607
Поени од реакции
17.441
”It has been difficult and we’ll figure things out. It has been wonderful for me to be the coach of Inter, I thank the owners who allowed me to go through this great experience.”

“If I can say one thing: it was worth it and I will always thank those who gave me the opportunity to have this experience.”

Овај на прес се опрости или како :pos: :pos:

Не е нормален, кој плачко е напраен...

Kajgana Shop

На врв Bottom