Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Moze i da mu odzemat 2 gola posle vakvo glupo prasanje.Дали на Лукаку ќе му го бројат автоголот за да се израмни со Роналдо по голови во прва сезона?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moze i da mu odzemat 2 gola posle vakvo glupo prasanje.Дали на Лукаку ќе му го бројат автоголот за да се израмни со Роналдо по голови во прва сезона?
Друго, најважно, се надевам и навивам на циганиве од Севиља да им се деси некоја космичка неправда, несреќа и слични негативни работи. Ваков срамен настап на одредени поединци ги помина сите граници на фер и коректен однос прво како човек, второ како фудбалер. Гнасно глумење, плачење, лажење и лингурење. На чело со Лопетеги копачот, јас за овој мислев дека е коректен и културен лик, тој на измената на Гудељ му покажува на неговиот играч да падне и овој паѓа. Гадна екипа. Циганчиња шпански, најгаден народ.
zaso be, top e dambrosio opsto u zadnje vreme ama aj
СарказамMoze i da mu odzemat 2 gola posle vakvo glupo prasanje.
Да бе, и чинија за ориз ќе му дадат за наградаДали на Лукаку ќе му го бројат автоголот за да се израмни со Роналдо по голови во прва сезона?
ne e ogromna tragedija porazov, poise tragedija e nacinot na koj zagubija, radi lukaku, nestvarno dobra debi sezona ima na kraj po ova ke go pamtat site, do nekade i zasluzeno jer surov e fudbalot.Колку клетви имам прочитано за Дамбо и (на времето) Нагатомо, ни сам не знам.
Јас неам проблеми искрено со играчи ко Дамбо, кои можеби не се топ квалитет ама секогаш даваат 120% на терен и имаат спуштена глава со тронка дамка на и вон терен.
Хендерсон во Ливерпул, секогаш за се' виновен.
П.С. Клоп почна со пораз во ЛЕ (и Лига куп два месеца пред тоа). Колку и да изгледа страшно и разочарувачки во моментов, доколку добие поддршка може да изгради добар и трофеен тим.
ne e ogromna tragedija porazov, poise tragedija e nacinot na koj zagubija, radi lukaku, nestvarno dobra debi sezona ima na kraj po ova ke go pamtat site, do nekade i zasluzeno jer surov e fudbalot.
Klop togas izgubi i finale i ls slednata inace, svesen sum i ja deka bolje ke e narednata ama da vidime prvo konte dali ke ostane, ova sea za sea ne e sigurno.