UEFA Champions League [2019/20]

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам шо изводи Пеп со ова спора средина и двата Силвовци и Марез на клупа..

Знам дека е 30та минута и дека има шанси и за 5-1, ама овој ли е тој Шити со ултра-мега-гига јаката средина?
Тоа да ја прашаме ќелавата днопертиза на клупа. 3 4 3 игра во ваков меч, не знам што да кажам... Наместо со класичната 4 3 3, Родри, Гундоган и КДБ средина, Стерлинг, Хесус и Марез/Б. Силва напад, тој изводи бесни глисти. Чуден човек...

Најди си подобро друштво ако мислиш дека ова е славење. Дејвис пуштил песна за на ТикТок, Милер игра.
Па види ги другите во позадина, сите седат, Лукас Хернандез се пресоблекува...

Сериозно, слеп си? Или ова за тебе е славење? Ама добро, ти си фан на Арсенал 10-1, овакви работи ти се премногу и ти се чинат славење.
Дури и видеото не е од вчера, каков бот си ти?
А убеден си?:cautious:

Дај боже да испадне Пеп, не е можен со формациите, жално е ова за гледање.
Дојде ли четврт финале и се губи човекот.
Вади го Фернандињо одма, нека влага Б. Силва или Марез ќе им закачат 3гола до крај како ништо.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Тоа да ја прашаме ќелавата днопертиза на клупа. 3 4 3 игра во ваков меч, не знам што да кажам... Наместо со класичната 4 3 3, Родри, Гундоган и КДБ средина, Стерлинг, Хесус и Марез/Б. Силва напад, тој изводи бесни глисти. Чуден човек...
Не е жив ако не ја закомплицира некаде

Мене не ми личи ова на 3-4-3. Повеќе личи на 4-4-2 со средина дијамант и без крила, или пак евентуално 5-3-2. Де Бруне не игра напред за да имаат тројца напред.

sto e so pep posle osmina finalevo u LS sekoja godina, mozocen udar neso faka, so e rabotava ?
Koja mu e poentava da igra 343 denes protiv lion, i opsto koja mu e poentata so taa formacija koja nikad nisto dobro ne mu donela u kariera.
Dno siti sea za sea, duri i kako se odvivaat rabotive i mislam deka lion se poblisku do vtor gol, siti osven sto ima posed i jalovo napaga nisto konkretno ne pravi do ovoj moment.

Treba i lion da se pofalat dosta dobro igraat, odlicno branat, odlicno se transformiraat od odbrana u napad, narocito cornet i marcal koi menjaat pozicija koga napagaat.

Да не ја направат истата грешка како Аталанта, ако остане вака до 60-та минута да се повлечат назад. На Сити одбраната е попанична од bijons.

Ако не пушти на полувреме некој напаѓачки ориентиран играч ништо чудно и да испаднат. Кој кур му е на Пеп со глупостите што ги прави во ЛШ секоја сезона не ми е јасно. Против факинг Лион што беше 7 место во мртвата Лига 1 да одиш претпазливо, а имаш еден куп ѕвезди на располагање нема никаква смисла.

Кога ги гледам Лион па и Лајпциг како играат дефинитивно Атлетико најлоша игра прикажа од сите, најслаб противник од сите испаднаа.

Пеп е ретардиран човек. Едино ако не си ја праат 2 у 1 лабаво.
Сити има капацитет да му даде 4-5 гола на Лион како ништо,али не со овој состав.
Ќе видите во второ за што зборам.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

И рече Румениге никој не славел

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Каде без Гнабри

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Гнабри е тука нема бриге

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Те боли к.р Гнабри тука е

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Не ми го отвора видеото нешто. Кажи ми, го има Гнабри?

Ако не пушти на полувреме некој напаѓачки ориентиран играч ништо чудно и да испаднат. Кој кур му е на Пеп со глупостите што ги прави во ЛШ секоја сезона не ми е јасно. Против факинг Лион што беше 7 место во мртвата Лига 1 да одиш претпазливо, а имаш еден куп ѕвезди на располагање нема никаква смисла.

Tој Лион фскинг го исфрли Јувентус ако не си знаел..а со малку среќа и овие педери исто ќе ги снајде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom