- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
Незнам шо изводи Пеп со ова спора средина и двата Силвовци и Марез на клупа..
Тоа да ја прашаме ќелавата днопертиза на клупа. 3 4 3 игра во ваков меч, не знам што да кажам... Наместо со класичната 4 3 3, Родри, Гундоган и КДБ средина, Стерлинг, Хесус и Марез/Б. Силва напад, тој изводи бесни глисти. Чуден човек...Знам дека е 30та минута и дека има шанси и за 5-1, ама овој ли е тој Шити со ултра-мега-гига јаката средина?
А убеден си?Најди си подобро друштво ако мислиш дека ова е славење. Дејвис пуштил песна за на ТикТок, Милер игра.
Па види ги другите во позадина, сите седат, Лукас Хернандез се пресоблекува...
Сериозно, слеп си? Или ова за тебе е славење? Ама добро, ти си фан на Арсенал 10-1, овакви работи ти се премногу и ти се чинат славење.
Дури и видеото не е од вчера, каков бот си ти?
Дај некое видео од 1958 каде слават, дно опипа со видеото. Брука.А убеден си?![]()
Не е жив ако не ја закомплицира некадеТоа да ја прашаме ќелавата днопертиза на клупа. 3 4 3 игра во ваков меч, не знам што да кажам... Наместо со класичната 4 3 3, Родри, Гундоган и КДБ средина, Стерлинг, Хесус и Марез/Б. Силва напад, тој изводи бесни глисти. Чуден човек...
Мене не ми личи ова на 3-4-3. Повеќе личи на 4-4-2 со средина дијамант и без крила, или пак евентуално 5-3-2. Де Бруне не игра напред за да имаат тројца напред.Тоа да ја прашаме ќелавата днопертиза на клупа. 3 4 3 игра во ваков меч, не знам што да кажам... Наместо со класичната 4 3 3, Родри, Гундоган и КДБ средина, Стерлинг, Хесус и Марез/Б. Силва напад, тој изводи бесни глисти. Чуден човек...
И рече Румениге никој не славел
TikTok - Make Your Day
vm.tiktok.com
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Каде без Гнабри
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Гнабри е тука нема бриге
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Не ми го отвора видеото нешто. Кажи ми, го има Гнабри?Те боли к.р Гнабри тука е
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Tој Лион фскинг го исфрли Јувентус ако не си знаел..а со малку среќа и овие педери исто ќе ги снајде.Ако не пушти на полувреме некој напаѓачки ориентиран играч ништо чудно и да испаднат. Кој кур му е на Пеп со глупостите што ги прави во ЛШ секоја сезона не ми е јасно. Против факинг Лион што беше 7 место во мртвата Лига 1 да одиш претпазливо, а имаш еден куп ѕвезди на располагање нема никаква смисла.