UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Незнам шо изводи Пеп со ова спора средина и двата Силвовци и Марез на клупа..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.964
Поени од реакции
116.568
Знам дека е 30та минута и дека има шанси и за 5-1, ама овој ли е тој Шити со ултра-мега-гига јаката средина?
Тоа да ја прашаме ќелавата днопертиза на клупа. 3 4 3 игра во ваков меч, не знам што да кажам... Наместо со класичната 4 3 3, Родри, Гундоган и КДБ средина, Стерлинг, Хесус и Марез/Б. Силва напад, тој изводи бесни глисти. Чуден човек...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Најди си подобро друштво ако мислиш дека ова е славење. Дејвис пуштил песна за на ТикТок, Милер игра.
Па види ги другите во позадина, сите седат, Лукас Хернандез се пресоблекува...

Сериозно, слеп си? Или ова за тебе е славење? Ама добро, ти си фан на Арсенал 10-1, овакви работи ти се премногу и ти се чинат славење.
Дури и видеото не е од вчера, каков бот си ти?
А убеден си?:cautious:

Член од
11 јануари 2014
Мислења
490
Поени од реакции
757
Дај боже да испадне Пеп, не е можен со формациите, жално е ова за гледање.
Дојде ли четврт финале и се губи човекот.
Вади го Фернандињо одма, нека влага Б. Силва или Марез ќе им закачат 3гола до крај како ништо.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа да ја прашаме ќелавата днопертиза на клупа. 3 4 3 игра во ваков меч, не знам што да кажам... Наместо со класичната 4 3 3, Родри, Гундоган и КДБ средина, Стерлинг, Хесус и Марез/Б. Силва напад, тој изводи бесни глисти. Чуден човек...
Не е жив ако не ја закомплицира некаде

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мене не ми личи ова на 3-4-3. Повеќе личи на 4-4-2 со средина дијамант и без крила, или пак евентуално 5-3-2. Де Бруне не игра напред за да имаат тројца напред.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.014
sto e so pep posle osmina finalevo u LS sekoja godina, mozocen udar neso faka, so e rabotava ?
Koja mu e poentava da igra 343 denes protiv lion, i opsto koja mu e poentata so taa formacija koja nikad nisto dobro ne mu donela u kariera.
Dno siti sea za sea, duri i kako se odvivaat rabotive i mislam deka lion se poblisku do vtor gol, siti osven sto ima posed i jalovo napaga nisto konkretno ne pravi do ovoj moment.

Treba i lion da se pofalat dosta dobro igraat, odlicno branat, odlicno se transformiraat od odbrana u napad, narocito cornet i marcal koi menjaat pozicija koga napagaat.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Да не ја направат истата грешка како Аталанта, ако остане вака до 60-та минута да се повлечат назад. На Сити одбраната е попанична од bijons.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Ако не пушти на полувреме некој напаѓачки ориентиран играч ништо чудно и да испаднат. Кој кур му е на Пеп со глупостите што ги прави во ЛШ секоја сезона не ми е јасно. Против факинг Лион што беше 7 место во мртвата Лига 1 да одиш претпазливо, а имаш еден куп ѕвезди на располагање нема никаква смисла.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.346
Поени од реакции
19.811
Кога ги гледам Лион па и Лајпциг како играат дефинитивно Атлетико најлоша игра прикажа од сите, најслаб противник од сите испаднаа.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Пеп е ретардиран човек. Едино ако не си ја праат 2 у 1 лабаво.
Сити има капацитет да му даде 4-5 гола на Лион како ништо,али не со овој состав.
Ќе видите во второ за што зборам.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.412
Поени од реакции
26.410
И рече Румениге никој не славел

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Каде без Гнабри

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Гнабри е тука нема бриге

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Те боли к.р Гнабри тука е

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Не ми го отвора видеото нешто. Кажи ми, го има Гнабри?

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Ако не пушти на полувреме некој напаѓачки ориентиран играч ништо чудно и да испаднат. Кој кур му е на Пеп со глупостите што ги прави во ЛШ секоја сезона не ми е јасно. Против факинг Лион што беше 7 место во мртвата Лига 1 да одиш претпазливо, а имаш еден куп ѕвезди на располагање нема никаква смисла.
Tој Лион фскинг го исфрли Јувентус ако не си знаел..а со малку среќа и овие педери исто ќе ги снајде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom