UEFA Champions League [2019/20]

Кој ќе го крене овогодишниот Uefa Champions League трофеј во Istanbul ?

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
З

Зелениот

Гостин
Пред две години не зафркаваа леле Рома што ви направи.
Лани леле од Рома и Ливерпул.
Годинава леле Рома Ливерпул Баерн. Ако продолжиме вака ќе треба стихотворба да ни читаат и пропадна зафрканцијата :cool:
Пред три години Јувентус, пред четири Атлетико

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
17.346
Поени од реакции
19.811
Натпреварот сумиран во една слика :D Screenshot_20200814-233918~2.png
ПС уште кога ја видов сликата прв пат на твитер знаев дека ќе ме послужи во иднина повеќе пати :)
Знам дека не треба да се чепкам после синоќешниот пораз ама јбг посилно е од мене :D

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.482
Поени од реакции
4.647
Ако за нешто ми се прави мерак, е тоа што на 1:4 во прво полувреме, продолжија со истиот пресинг цела утакмица, не ги извади сите одма да ги одмара... Или па клупата им е толку јака па кој и да пуштеше ќе беше сеедно

Истово ќе им се деси и на Сити/Лион

З

Зелениот

Гостин
Многу сте испишале. Едно 20 страни прескокнав на темава.
Мој коментар: среќа што не беше 2-3 или 2-4, пошо тоа е нервоза. 2-5 е дебакл. Ова што се случи (2-8 или колку и да беше) е трагикомедија.

Веројатно 2-8
Најсреќно е тоа што нема втора утакмица

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Најмалиот проблем во Барса е тренерот...
Најголем показател за тоа во која насока ќе се движат ќе видиме кога ќе назначат нов тренер, ако е пак некое алиби решение ко претходниве двајца тогаш можеби и ќе има нешто посериозно во шпекулациите за Меси во Интер или некој друг тим.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Ако за нешто ми се прави мерак, е тоа што на 1:4 во прво полувреме, продолжија со истиот пресинг цела утакмица, не ги извади сите одма да ги одмара... Или па клупата им е толку јака па кој и да пуштеше ќе беше сеедно

Истово ќе им се деси и на Сити/Лион
Па види ги измените, сите 5 што влегоа комотно можат да бидат и стартери.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Е затоа Германците се машини...вакви такви онакви ама нема да отстапат од стилот па макар и од Сити да изгубат.....алал нека му е на Баерн што игра до крај професионално и одеа да ги понижат,ако имаше уште 5 минути можеше и 10тка да падни....такви беа и Германија во 2014 со Бразил...ги понижија да ги памтат цел живот во тоа дувлото ѓупско.

Да беа Реал Мадрид или Јувентус уште на 3-1 ќе застанеа и ќе губеа време.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.346
Поени од реакции
19.811
Е затоа Германците се машини...вакви такви онакви ама нема да отстапат од стилот па макар и од Сити да изгубат.....алал нека му е на Баерн што игра до крај професионално и одеа да ги понижат,ако имаше уште 5 минути можеше и 10тка да падни....такви беа и Германија во 2014 со Бразил...ги понижија да ги памтат цел живот во тоа дувлото ѓупско.

Да беа Реал Мадрид или Јувентус уште на 3-1 ќе застанеа и ќе губеа време.
Да беа Јувентус ќе застанеа и од 3:1 3:3 ќе завршеше, како многу пати оваа сезона :)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Искрено срам и мене ме (ансу) фати, а не сум фан на Барса.. Али како што реков, нема причина зошто Баерн да не биде шампион.. Најдобри се моментално

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ова е убаво, особено кога се работи за Барселона. Се заебаваме, мемиња, чуда.
Ама иначе, ваквото понижување и клоцање мртов коњ, нималку не е спортски и ферплеј.

Јувентус би застанал, зошто Жабарите си го почитуваат тоа непишано правило. Многумина им забележуваа на Аталанта сезонава за полнењето до врв. Паметам еднаш Удине го демолираше со седум парчиња Палермо и буквално цела јавност во Италија ги критикуваше. Потоа се извинуваше тренерот, немале таква намера.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Најголем показател за тоа во која насока ќе се движат ќе видиме кога ќе назначат нов тренер, ако е пак некое алиби решение ко претходниве двајца тогаш можеби и ќе има нешто посериозно во шпекулациите за Меси во Интер или некој друг тим.
Не може да донесат некој различен од тралалајкиве се додека не се направи огромен ремонт во тимот и да се почне од почеток.
Е сега, колку може да се направи потребниот ремонт додека е Меси таму, не знам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom