Еден стар мудрец многу одамна има кажано: една слика 1000 зборови.@Stefan-kobe aj brat
Кихихихихиевохохоохоохохохохогогог
Не се смеевте вака кога ви го увалија Ериб... Лучијано деКихихихихиевохохоохоохохохохогогог
da zavrsese na prime 3-2 togas ke idese Kievo.. Vaka posto so po 2 gola pobedija (2-0 za kievo prvata) ke ide dalje specia, nema gol u gosti... abe zabegani se be, igra plej of toj sto e na 8mo mesto na tabela, pa spored nekoja slucajnost mozat da se plasiraat u SA, pa posle zosto so golem pad e ligata, ke mi se shunjaat u prva liga ekipi nalik pordenone, juve stabia, monza i ostali petto razredni ekipi..Ne mu pomogna ni penalot , Specia ide dalje, a zasto pojma nemam
Се тоа треба да се отера у три лепе материне, магистре мој...ke mi se shunjaat u prva liga ekipi nalik juve stabia, monza i ostali petto razredni ekipi..
Немаше Интер нешто слично за Икарди?
Не ми текнува, али на Мехди Бенатиа на 31 година да му ставаш клауза дека новиот клуб ако во иднина реши да го продава, нема да го продаде во Италија е смешно, посебно кога доаѓа од тим како што е ЈувеНемаше Интер нешто слично за Икарди?
На огромна жал на Ширеа, Киево се опрости од Серија А
Нема време за жалење, оваа сезона идиме јако со Лече