Mondonico
ВАР експерт
- Член од
- 15 јануари 2013
- Мислења
- 10.317
- Поени од реакции
- 18.728
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Vladimir1984
Ставро ти беше по тие работи, може линк од темата најглуп пост на денот, месецот, годината?
@Stefan-kobe aj bratМеси купил стан во Милано, веднаш испаднаа шпекулации дека ќе потпише за Милан![]()
100% трола овој, за тоа не му обраќам пажња
Интересно е да се види како овие два три дена се однесуваше сета новинарска фела од Италија и како всушност фамилијата на газдата со споени веѓи ги држи 90% од спортските медиуми. Со нула денови стаж како тренер, Пирло веќе го рамнат со Гвардиола, Клоп и Зидан, а навивачите им паѓаат во несвест место да седнат и да се запрашаат како се спуштија од коњ на магаре за нецела година.
Ти бе колку години имаш, те читам од вторникот и ме потсеќаш на муабетите што ги праевме у втора средно после викендашки фудбал.
Дај олабај со глупиве муабети. Се гледа на апла дека си искомплексиран од Јувентус до бола. Нит знаеш муабет да направиш, ниту да изнесеш некое мислење што вреди туку само провоцираш без потреба. Не знам другиве што се нафаќаат и ти реплицираат коа obviously не вреди.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Една од појаките анализи деновиве на еден новинар на Тутоспорт
Да не ти помогна со дрвата цепење?Да не се разбереме погрешно, јас стварно би сакал Пирло да стане добар тренер, чоекот ми напраил само добро и го почитувам
Специа оди понатаму поради тоа што во регуларниот дел беа на повисока позиција од Киево. Такво е правилото.Ne mu pomogna ni penalot , Specia ide dalje, a zasto pojma nemam
Ne mu pomogna ni penalot , Specia ide dalje, a zasto pojma nemam