- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Не се плаши, кај тебе не идам сигурно.Им го сврте грбот на сдс, ама нејќеме такви ние
Не се плаши, кај тебе не идам сигурно.Им го сврте грбот на сдс, ама нејќеме такви ние
Гром се распадна,сеа не знам он за кого работи )))) иначе у штаб на дпмне ок џорче се носеле печатени принт скринови од форумовСеди си, уживај. Никој ништо не ти може. Секој бот треба да биде оставен на мира до крај да су ја изврши својата задача. Само ти штанцај.
ОбразложиНе ти е страм да сереш за Апасиев ??
Да така еСеди си, уживај. Никој ништо не ти може. Секој бот треба да биде оставен на мира до крај да су ја изврши својата задача. Само ти штанцај.
Шо да ти образложам? Цела кампања се подјебавате,а сеа спинувате.Образложи
Па ми викаш не ти е срам да сереш за Апасиев? Не знам на што конкретно мислиш? Зошто треба да ми биде нешто срам?Шо да ти образложам? Цела кампања се подјебавате,а сеа спинувате.
Ти образложи
Fixed it for ya.Форум е јеботе, го праам истото што го праат и сите останати ботови тука
Гром се распадна,сеа не знам он за кого работи )))) иначе у штаб на дпмне ок џорче се носеле печатени принт скринови од форумов
Јеботе,коа незнаете за шо да се фатите,измислувате,е тоа е срамотаПа ми викаш не ти е срам да сереш за Апасиев? Не знам на што конкретно мислиш? Зошто треба да ми биде нешто срам?
Прашувам, одговарам, давам свое мислење. Форум е јеботе, го праам истото што го праат и сите тука
Озбилен сум
Вие сдс кога ви одговара за вмро бевте сега за нас, ај ишНе се плаши, кај тебе не идам сигурно.
Што измислувам/е? Биди поконкретен за што точно мислиш, ќе објаснам.Јеботе,коа незнаете за шо да се фатите,измислувате,е тоа е срамота
Автоматски споено мислење:
Озбилен сум
Па неможам да ги барам сеа твојте постови,и да ти цитирам,али у главном,си се подјебавалШто измислувам/е? Биди поконкретен за што точно мислиш, ќе објаснам.
Бот кога ќе ти каже дека си бот му доаѓа као комплиментFixed it for ya.