- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.862
- Поени од реакции
- 10.231
Нема пати нема музика, лани сите пати отидоа на Пепе кој нема оправдано ни пола досега, сезонава не се знае колку пари ќе има додека не се заврши сезонава во зависност дали ќе играме ЛЕ или не. Треба ремонт на централните дефанзивви, трева играч што ќе нагази тоока на средина (Себаљос не е играч ако сакаме да се вратиме на повисоко ниво) и клучното НЕ СМЕЕ да се продава ноеден од Обамејанг и Лаказет.Не сум ги преспал...напротив најсимпатична екипа ми се од Англија ама пак неможам да ја разберам нивната трансфер политика...како надувани да се цел стручен штаб сосе управниот одбор години наназад...премногу се летаргични...јас разбирам дека се фрлени комплетно на бизнис ама нема повратни средства ако немаш спортски успех...
Пак едно време кога играа Санчез,Озил и Жиру личеа на екипа колку толку....сега нема надеж во овој состав...како во дупка без дно се
Инаку во контектс на темава баш вечерва играат одлично, да бункерашки ама тоа е во рамиите на можностите и нњзнам колку екипи можат да се надигруваат со Сити, Ливерпул им игра на контри па што остана за нас.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk