Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Kakva grnoa be gi mrzam radi navivacite nivni sto pravea pogreb koa ispadna sampa... edvaj cekam da im se odmazdat sezonava
Полош дрес од ова е едино Првиот дрес на интер за следна сезона...
Тука се нивните брраќа Интер да му ја пуштатНе куди, уште не е готово...Сега играат Лече-Џенова, дуел за опстанок, а ги видов и распоредите на двата тима, Џенова имаат потешки натпревари до крај.
Ако испадне Лече идна сезона ќе немам за кого да навивам од помаливе екипи. Киево одамна го нема, а сигурно нема да ги бодрам мртвите Беневенто и Кротоне
Тука се нивните брраќа Интер да му ја пуштат...Џенова e најстариот Италјански клуб...не вервам туку така да дозволат да испаднат
Во главном ништо посебно не кажува, ама еве еден дел кој би го издвоил за вас јувенташитеFootball Italia
app.football-italia.net
Rizzoli: 'There's a problem with handbal
Значи како пола од пеналите на Де Лигт. Мхм фала шо ми појасни (делот - бут, рака, одбивање на топка).Во главном ништо посебно не кажува, ама еве еден дел кој би го издвоил за вас јувенташите
"As for handball, it’s right to say the ‘maximum punishment’ of a penalty should also be consistent with the importance of the move. A handball that prevents a shot reaching the net or a cross to reach the middle of the penalty area must have a different relevance to an innocuous touch between arm and ball that is going away from the penalty area.
Ако не ти е јасно што сака да каже, пушти го вториот пенал за Јуве против Аталанта и се ќе ти се разјасни.
ВАР и судискиот експерт @SK-92 ќе разјасни нема шо ти да кажваш и толкуваш.Исто како и пеналот што го добри Рома против Јувентус, кога практично Сандро ја врати топката назад у игра од гол аут линија, иако идеше у корнер.
Досуден корнер, па со ВАР променето во пенал.
Значи како пола од пеналите на Де Лигт. Мхм фала шо ми појасни (делот - бут, рака, одбивање на топка).
Пушти го пеналот за Милан исто, или не ја гледаше утакмицата? Пошто ете тебе се јасно тие од сега тебе ќе те тагнувам за нерагуларности судиски.
Автоматски споено мислење:
ВАР и судискиот експерт @SK-92 ќе разјасни нема шо ти да кажваш и толкуваш.