Serie A 2019/2020

Шампион?

• Вкупно гласачи
    122
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Kakva grnoa be gi mrzam radi navivacite nivni sto pravea pogreb koa ispadna sampa... edvaj cekam da im se odmazdat sezonava

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.700
Поени од реакции
59.922

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
Не куди, уште не е готово... :mad: Сега играат Лече-Џенова, дуел за опстанок, а ги видов и распоредите на двата тима, Џенова имаат потешки натпревари до крај.

Ако испадне Лече идна сезона ќе немам за кого да навивам од помаливе екипи :( . Киево одамна го нема, а сигурно нема да ги бодрам мртвите Беневенто и Кротоне
Тука се нивните брраќа Интер да му ја пуштат :D...Џенова e најстариот Италјански клуб...не вервам туку така да дозволат да испаднат

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Абе за најместачката екипа ништо не велиш за др сите тврдиш дека местат и се местачи. Цел живот си обратен. Оди малта жити се сонцето нека те фати, подиши морски воздух можи ќе те среди.

Тука се нивните брраќа Интер да му ја пуштат :D...Џенова e најстариот Италјански клуб...не вервам туку така да дозволат да испаднат

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.002
Поени од реакции
24.032

Rizzoli: 'There's a problem with handbal
Во главном ништо посебно не кажува, ама еве еден дел кој би го издвоил за вас јувенташите

"As for handball, it’s right to say the ‘maximum punishment’ of a penalty should also be consistent with the importance of the move. A handball that prevents a shot reaching the net or a cross to reach the middle of the penalty area must have a different relevance to an innocuous touch between arm and ball that is going away from the penalty area.

Ако не ти е јасно што сака да каже, пушти го вториот пенал за Јуве против Аталанта и се ќе ти се разјасни.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Исто како и пеналот што го добри Рома против Јувентус, кога практично Сандро ја врати топката назад у игра од гол аут линија, иако идеше у корнер.
Досуден корнер, па со ВАР променето во пенал.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.688
Поени од реакции
7.364

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.838
Поени од реакции
17.788
Во главном ништо посебно не кажува, ама еве еден дел кој би го издвоил за вас јувенташите

"As for handball, it’s right to say the ‘maximum punishment’ of a penalty should also be consistent with the importance of the move. A handball that prevents a shot reaching the net or a cross to reach the middle of the penalty area must have a different relevance to an innocuous touch between arm and ball that is going away from the penalty area.

Ако не ти е јасно што сака да каже, пушти го вториот пенал за Јуве против Аталанта и се ќе ти се разјасни.
Значи како пола од пеналите на Де Лигт. Мхм фала шо ми појасни (делот - бут, рака, одбивање на топка).

Пушти го пеналот за Милан исто, или не ја гледаше утакмицата? Пошто ете тебе се јасно тие од сега тебе ќе те тагнувам за нерагуларности судиски.
Автоматски споено мислење:

Исто како и пеналот што го добри Рома против Јувентус, кога практично Сандро ја врати топката назад у игра од гол аут линија, иако идеше у корнер.
Досуден корнер, па со ВАР променето во пенал.
ВАР и судискиот експерт @SK-92 ќе разјасни нема шо ти да кажваш и толкуваш.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
7.002
Поени од реакции
24.032
Значи како пола од пеналите на Де Лигт. Мхм фала шо ми појасни (делот - бут, рака, одбивање на топка).

Пушти го пеналот за Милан исто, или не ја гледаше утакмицата? Пошто ете тебе се јасно тие од сега тебе ќе те тагнувам за нерагуларности судиски.
Автоматски споено мислење:

ВАР и судискиот експерт @SK-92 ќе разјасни нема шо ти да кажваш и толкуваш.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Svaka cast za milan, 25 gola imaat dadeno post korona, dodeka pred korona imaa samo 28... golem napredok, da gledame vaka i naredna sezona pa posle dolgo vreme da se vklucat vo trkata za titulata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom